אנא אל תהפכו את האשכול לאשכול גזעני. יש לי קרובים בשכונת כבביר בחיפה (שכונת האחמדים והיהודים), הם יוצאים פעם בשבוע שבועיים יש מפגשים של דו קיום. יש להם חברים ערבים ונחמדים והם מאוד מרוצים. לא כל הערבים כאלה, תבינו.
עוד דבר שעיצבן אותי באשכול הזה. איפה לעזאזל הציונות? חיכינו כאלף שנה בגלות בשביל לקבל בחזרה את הבית (ישראל) וככה אתם מזלזלים בה?
צריך לעשות חוק שכל מי שלא ציוני שפשוט יעזוב את הארץ. אם אתה לא מרוצה, תלך ותעזור ותנסה לשפר את המצב. אם אתה רואה משפחות במצוקה, במקום להתלונן, תתנדב. אם אתה רואה בעיות בחינוך, תלמד הוראה. בעיות במשפט, תלמד משפטים. תלך ותעזור, תעזור לשמור על האוצר שקיבלנו אחרי כל כך הרבה זמן בגלות. אתה יכול לשאול את סבתא שלך מה היו הדברים הנוראים שעברו בשואה וכל זה בגלל שלא היה להם בית אמיתי. ועכשיו שסוף סוף יש לנו בית. אתה מתלונן?
כחלק מלימודי למדנו על האסלם. האסלם היה דת מאוד יפה ומיוחדת (אני לא גזעני) ומבוססת על חלומות שחלם מוחמד. באסלם יש המון מצוות אך המצווה היחידה שאינני חושב שהיא מתאימה היא מצוות הגי'הד במצווה זאת, אינם מורשים להלחם מוסלמים ומוסלמים אך נדרשים להלחם מוסלמים והדתות האחרות עד אשר יהפכו למוסלמים בעצמם. מוחמד בהתחלה שמר על היהודים ולא פגע בהם, הם חיו בשלום עימו. מוחמד חשב שאם הזמן יתאסלמו ויהפכו לנתיניו. כעבור זמן ארוך היהודים לא וויתרו על דתם ונשארו מאמינים ביהדות. מוחמד לא אהב את זה והחליט להלחם עם היהודים. מתוך שבטי היהודים שהיו באיזור התאסלמו כ2 שבטים והשאר ברחו. המצווה הזאת היא לא מצווה נכונה והערבים צריכים להבין זאת, כולם מכבדים אותם. אך המצווה לא מכבדת אותנו.
לפני שעולות לכם כל המחשבות המלוכלכות לראש, אני יהודי.
Last edited by bimbim; 26-03-09 at 23:48..
|