View Single Post
ישן 21-11-05, 18:17   # 5
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי yonatan
שלום רב
יש לי שאלה למנהלי כלל הפורומים כאן,
לא פעם נתקלתי במספר מוטיבים הקיימים באתרים ש "העתיקו" את עצמם לעיצובים אחרים.

מה הם האמצעים הננקטים כנגד מעצבים \ חברות , המשתמשות במוטיבים שבאו מעיצובים של חברות קיימות ( המוגנות תחת זכויות יוצרים כמובן! ).

אני קניתי את העיצוב שלי מ Template Monster , עכשיו לאחר שראיתי את העיצוב שלי מוצג במספר אתרים של אחרים , שלחתי ל TM מכתב רשמי מטעם החברה שלי , שציינתי שם שהדבר הזה קורה ללא הפסקה ,
אני קיבלתי בתגובה תשובה מהעורך דין שלהם - אישור לבקשת מידע מחשודים בגניבה , במכתבו ביקש ממני שכל פעם שאני רואה מוטיבים של TM או אף עיצוב של TM החשודים כגנובים עליי לדווח מייד.

כמובן שאני לא ממהר לדווח עד לפני שאני מברר מול בעל החברה \ אתר \ מעצב , שבו נמצא העיצוב.

אבל אני ממש מתעצבן כל פעם מחדש כשאני רואה שגונבים מוטיבים,
ככל הנראה כאן בפורום לא אוכפים כלל את החריגה הזאת מזכויות היוצרים של המעצבים השונים.

אני מבקש מכם - המנהלים תתנו לי כתובת דואר אלקטרוני שאליה אני אוכל לשלוח לכם דיווחים אודות עיצובים החשודים כגנובים ועל משתמשים שמפרים זכויות יוצרים בצורה זוועתית שכזו.

כמו כן למשתמשים - נתקלתם בעיצוב גנוב ? דווחו עם לינק לכתובת yonatan@securehost.co.il
נא לשים לינק של האתר המקורי - שממנו הועתקו מוטיבים
ולינק לאתר הגונב - שבו שמו מוטיבים במקומות שונים בעיצוב.

כולל מספר טלפון לבירורים , כתובת דואר אלקטרוני ומידע כללי על הנעשה שם.

בתודה מראש
יונתן
Securehost.co.il
אתה באמת מצפה שנאמין לך על ששלחת מכתב לTM וקיבלת מכתב מעורך דין שלהם?!?! לא יכולת להמציא משהו מציאותי יותר.

ונניח שזה ככה, אתה באמת חושב שלמנהלים יש זמן למשחקים שלך? הם לא יכולים להסתדר אם עצמם אתה רוצה שעוד ידווחו לך ומי אתה בדיוק ? המפקח הראשי על זכויות יוצרים בפורום הזה? לא זכור לי שיש תפקיד

חוץ מזה, אף בית משפט ואף עורך דין לא יוכל להוכיח שעיצוב אחד מועתק - כי מכאן המילה "עיצוב" זה כמו להגיד שכל מי שמצייר אישה על רגע לא ברור גנב רעיון מדה וינצ'

באמת אולי די כבר אם ההודעות והאיומי סרק האלה
  Reply With Quote