Windows 7 - בעד ונגד , איזה באגים גילתם כבר?
שלום לכולם!
אמנם אני פחות איש מקירוסופט ויותר דוגל בקוד פתוח ובמערכות לינוקס לשימוש כללי (לא רק שרתים!)
אך הגיע לידיים שלי ממיקרוסופט להיות beta tester של המערכת החדשה שלהם בגירסאת RC.
אני תמיד אוהב טכנולוגיות חדשות , ובאמת שנהנה מלחקור וללמוד כל הזמן דברים חדשים.... אז רק שניה נסדיר משהו קטן... ונגיע לנושא המרכזי:
אני יודע שניתן למצוא אותה בכל מיני אתרים להורדות , אז אני מניח שאם אין לכם עותק מקורי בוודאי מישהו כבר התנסה בעותק "צרוב מהמקור" כמו שאומרים במיקרוסופט...
זו לא הנקודה שלי פה.. וממש לא מעניין אותי מאיפה ואיך השגתם את העותק שלכם של Windows 7.
ולעניין:
אז כך , האם נתקלתם בבאגים מסויימים?, או בדברים שלא אהבתם \ כן אהבתם במיוחד?
דברים שאהבתי עד כה:
הממשק החדש של AERO - נראה יפייפה, עובד חלק ולא קורס.
הדבקת חלונות לצדדים על ידי הגרירה שלהם
מיזעור אוטומטי של כל החלונות על ידי ניעור חלון ( ממש מנערים חלון והכל מתמזער חוץ מאותו חלון!)
הגדלת חלון על ידי הצמדה שלו לחלק העליון של המסך.
זמן ה boot קצר בצורה משמעותית מול vista.
תמיכה לאחור בתוכנות ישנות \ משחקים - עובד מצויין.
באגים:
-במחשב נייד כשמדליקים את המחשב ללא חיבור לחשמל לפעמים explorer.exe לא עולה בכלל עד שלא מחברים חשמל ! ( מוזר )
-ניתן לעשות התקפת מניעת שירות ( אמנם בקנה מידה קטן ) , אם עושים שיתוף תוכן של מדיה פלייר עם משתמש נוסף ברשת ומכניסים playlist של שירים באורך שניה אחת ( זה מציף את ה notification bar של המשתמש השני ).
-אם פותחים יותר מ 40 פעם אינטרנט אקספלורר עם משהו כמו 10 טאבים לחלון, המחשב פשוט מספיק להגיב, או מגיב ממש לאט.
-כשמצליחים לסיים את הזכרון + את הזכרון הוירטואלי, רק העכבר זז, אבל הממשק פשוט קופא לנו.
טוב זהו בינתיים, אני לא מספיק זמן עם המערכת כדי למצוא עוד דברים, אבל אני בטוח אתקל בעוד.
אישית - התרשמתי לטובה, בשורה קצרה אסכם - שם את XP PRO בכיס הקטן.
מה אצלכם? , מצאתם באגים? , מה אהבתם?
יהיה נחמד שתציינו את מחשב הבדיקה
----
מחשב הבדיקה #1
מחשב נייד t9400
4gb DDR
geforce 9
7200RPM hdd
מחשב הבדיקה #2
p4 3ghz@3.2 (OC) 2MB
1024GB 533Mhz @ 700Mhz(OC) ddr 2
7200RPM hdd