אז ככה, המשתמש שכח לציין שזוהי אינה מערכת שלו, זה משחק אמריקאי שהמערכת שלו מסתובבת ברשת.
היה אתר כזה THEBORER.COM והוא נסגר כי למנהל לא היה איך לממן את עלויות השרת, ניצלתי את ההזדמנות והתחלתי לתרגם את המערכת בעצמי (
www.sandak.co.il) עם שותף (שהיה אמור לשלם על הדומיין והאחסון אבל הוא יצא מזה ואני כבר אפרט למה) - תוך כדי העבודה, באמצע, לפני תיקון באגים (ויש
הרבה במערכת כמו שהיא באה) - השותף נתן את הסיסמא לחבר שלו "שיעזור לו באיזה שגיאה" - אותו חבר זה בר, הוא מיד ניצל את ההזדמנות והוריד את המערכת למחשב שלו, לאחר שעתיים שלוש - האתר כבר היה באוויר.. פגום, 60% מתורגם, מלא בבאגים וחסר מלא תכונות..
רק תנסו להשוות בין sandak.co.il לבין המערכת ב frute.co.il, או שתשאלו משתמש כלשהו..
דוגמא למספר דברים (יש המון, אפרט את העיקריים, זה בעיקר הוכחה שהמערכת שלו גנובה, הוא לא יודע בכלל להשתמש בPHP, ושהוא גנב מוצר שעבדתי עליו המון זמן):
- אפשרות של מכירת מכוניות לא קיימת אצלו - אני כתבתי והוספתי את זה לבד למערכת
- אין לו את "אלוף האתר" - אני כתבתי והוספתי את זה לבד למערכת
- הוא העתיק עם הלוגו של הסנדק ובכל זאת קרא לזה הבורר
- יש לי מערכת שלמה של זונות שמביאות משכורת כל לילה - אני כתבתי והוספתי את זה לבד למערכת
- יש לו באג כשתוקפים לא עולה הנסיון והכסף, זה רק רושם שעולה
- יש לו באג בתכונות של הבורסא, לא אפרט - שינסה למצוא לבד
- אין לו אפשרות של "סמים" - אני כתבתי והוספתי את זה לבד למערכת
- אין לו אפשרות של תקיפה עם הכנופיה - אני כתבתי והוספתי את זה לבד למערכת
- בנוסף - הוא הרס את המשחק, נתן עדיפות ל"מקורבים למנהל" ומשתמשים אצלי רק מתלוננים כמה מגעיל היה אצלו - ככה שמוניטין גם אין לאתר
אני אהיה אמיתי איתכם, המערכת שלי מושלמת רק מבחינה חיצונית, היא לא בנויה נכון המבסיס ומעמיסה על שרת, שרת למערכת שלי עולה 150$ לחודש כדי שהאתר לא יתקע כל שניה!
זו הסיבה שהוא רוצה למכור את האתר שלו.
הייתם קונים אתר בלי מוניטין, פגום? ועזבו את זה, מבחינה מוסרית - מוצר גנוב שמישהו עבד עליו כ"כ הרבה זמן?
מי שמעוניין במוצר אני יכול לתת לו את המערכת באנגלית, העבודה שעבדו על המערכת באנגלית כדי שתהיה כמו האתר שלו היא בדיוק 10 שעות במצטבר.. הוא גנב אותה ממש בתחילת הדרך שלי.
עריכה:
כשרשמתי את זה בפורום קוצים אותו הוא מנהל, קיבלתי באן תוך 5 דק'...
התקלות שהוא מתאר, לא היו בשרת, זה היה SQL INJECTION.. המערכת עצמה מגיעה עם מלא פרצות שמאפשרות הצפה של מסד הנתונים, אני נתקלתי באותן פרצות אחרי כמה ימים (גם לי עשו את זה בהתחלה, תיקנתי את זה במהירות).
שלא יהיו אי הבנות: אני לא מנסה למכור את האתר שלי במקום את שלו (מי שמעוניין מוכן להציע, תמיד כיף להרוויח כסף על עבודה טובה אבל זה לא בראש סדר העדיפויות כרגע) - אני רק רוצה שתדעו שאתם קונים חתול בשק, ואני מודה - כואב לי שמישהו אחר שגנב ממני משהו שעבדתי עליו די קשה - ירוויח על זה גם כסף. (הוא פתח באותו הרגע, אני הפסדתי מלא גולשים, שבסוף עברו אליי, ציטוט של הודעה שהגיעה אליי במייל: "זהוא רשמית אני עזבתי את הבורר ועברתי לסנדק והמלצתי לחברים שלי גם לעבור אני כבר לא יודע עם הוא פתוח או לא חחח", והוא גם גרם לי לפתוח לפני הזמן, ככה שיצא שמשתמשים עזרו לי למצוא באגים והייתי צריך להשתמש בטריק הBETA - לקרוא למערכת שלי BETA כדי שלא יתלוננו על בעיות... בדיוק היום מחקתי את הBETA מהלוגו")