ציטוט:
נכתב במקור על ידי bar33
אתה שוב חוזר על אותו קונצרט , על פי התאוריה שלך , גם theborer "גנב" לך את המערכת.
המערכת שלי ירדה בעקבות כך שהשרת שלי לא מחזיק אותה , אין כאן עניין של מתכנת או לא , הרי גם אתה ציינת זאת - "אני אהיה אמיתי איתכם, המערכת שלי מושלמת רק מבחינה חיצונית, היא לא בנויה נכון המבסיס ומעמיסה על שרת, שרת למערכת שלי עולה 150$ לחודש כדי שהאתר לא יתקע כל שניה!"
|
Theborer לא גנב לי שום מערכת, כבוד האתר שמור במקומו - שיחקתי שם וכל הכבוד לאפי שעשה שם עבודה מעולה! חוץ מהעניין שהוא זה שעשה את ההצפות לשרת (לכל מנהל אתר כזה בד"כ יש ילד בן 14 שיושב לו על הראש, אז אחד הילדים האלה היה בקשר טוב עם המנהל של THEBORER עד שהוא עבר אליי והראה לי שיחה שאפי אומר לו שהוא "זז לחסל את המתחרים") - אבל אני מבין אותו, די מעצבן שאתה מבקש תרומות ומישהו פותח לך אתר כזה בפנים..
אבל שוב - לא גנבתי מTHEBORER כלום, היה לי יותר קל לתרגם את המערכת זה נכון - הכרתי אותה כי שיחקתי אצלו, אבל הורדתי אותה באנגלית ובגרסא פגומה וירודה ממה שהיתה לו, ושיפרתי אותה להרבה יותר טובה מכל מערכת מהסוג הזה (לא RPG בכללי, מהסוג של המערכת הזאת).
ובר היקר, זה לא שהשרת שלך לא החזיק אותה.. הגיע לאזניי שמועה על כמה משתמשים מפורום LAFAMILIA שהחליטו שהם עושים עליך חרם והצפות בגלל הקומבינות של ההנהלה או משהו כזה, אחד מהם רץ לספר לי בתקווה שאני אתן לו איזו הטבה במשחק או משהו..
לא מתכוון להתווכח פה - רק כאב לי לראות שאתה תקבל כסף על משהו ש
גנבת (ושוב - את התרגום והשינויים, לא את המערכת, שלא תגיד שגם אני גנבתי)