ציטוט:
נכתב במקור על ידי uploa
ואל תשכח שסובארו לא נכנעו לחרם הערבי.
אם כבר העלית את זה, איך אתה יכול להסביר לי אישית שהחרדים כל כך מתנגדים למצעד הגאווה? אני לא חושב שהוא צריך לעבור במאה שערים אבל אפשר לצעוד איפה שרוצים)
|
בס"ד
יש או היה מצעד גאווה בחיפה, חבר שלי שמתחזק עושה לי "אין מספיק אנשים שמוכנים להלחם בשביל הקב"ה " אמרתי לו למה? הוא עושה לי "אף אחד לא נלחם במצעד הגאווה".. מעניין כי הוא אומר בדיוק ההפך ממך..
בכל מקרה הוא שאל כבר כמה רבנים בקשר לזה וכולם אמרו לו לא לעשות כלום. וגם אני צחקתי עליו כי מזה יעזור זה לא יתן כלום, בסוף לקחתי אותו ועוד כמה חברים שלו לחלק דיסקים שיחזקו שם את האנשים.
בכל מקרה אם הם עושים את זה במקומות שיש יהודים כשרים ברור שצריך להלחם בהם מי הם שיטאמו את הרחובות שלנו.
וסובארו זה בכלל יפנים הם אף פעם לא נלחמו ולא עשו בעיות
לפי מה שאני יודע.
ובקשר ל BMW, כתוב בוויקיפדיה משהו על הנאצים שקשור ל BMW בזמן שלנו:
קוד:
2009 job cuts
In February, 2009, BMW cut 850 jobs at their plant near Oxford, England. The third of the workers that were agency staff did not receive any redundancy pay. Agency staff expressed their fury at being given just one hour's notice of the redundancies.[51]
The joint general secretary of the union Unite, Tony Woodley, attacked the decision:
“ It is tough enough for workers in those car companies who have seen their market collapse in recent months, but BMW makes a top-selling product in Mini and owed it to their staff to treat them better. Sacking an entire shift like this, and targeting agency workers who have no rights to redundancy pay, is blatant opportunism on BMW's part and nothing short of scandalous[52]
לא הבנתי הרבה