ציטוט:
נכתב במקור על ידי InetKey.Net
אני פתחתי חשבון בנק בלאומי ואם אתה מתחת ל18 ההורים שלך חייבים לחתום והם משלמים עליך איזה 10-20 ש"ח בחודש בערך.
כרטיס אשראי בינלאומי אין לך אפשרות לפתוח כשיש לך חשבון צעיר , גם כשיש לך חשבון מבוגר אתה חייב שתהיה לך משכורת, בלי זה לא תוכל לפתוח אשראי בכלל.
אגב בלאומי כשאתה מגיע ל18 יש לך מבצע של חשבון חייל , אתה מקבל אשראי חינם בעל מסגרת של 500 ש"ח (תומך בחו"ל  , רשום על הכרטיס שלא אבל אצלי למשל זה כן :P )
ואתה גם לא משלם עמלות וכל מיני כמו חשבון רגיל.
אני לא יודע איך זה בבנק של אוצר החייל אבל בלאומי זה ככה , ואני חושב שבכל הבנקים זה כמעט אותו דבר.
|
לגביי התשלום החודשי בבנק אוצר החייל אני לא ממש יודע.
מה שאני יודע זה שלי יש חשבון צעיר בלאומי ולא ידוע לי שההורים שלי משלמים עליו(לעומת מה שדניס אמר).
אגב,
כדי שתוכל להוציא כרטיס אשראי בינלאומי(בגיל הזה) אתה צריך להביא להם ערבון בסביבות 20,000 ש"ח למקרה שהיו בעיות(כמובן שאתה צריך הכנסה קבועה במידה ואתה שכיר - או הכנסה חודשית ממוצעת במידה ואתה עצמאי) - בנוסף, אתה חייב להיות בן 16 לפחות כדי לקבל כרטיס אשראי כלשהו.
ואתה צריך לדעת דבר מאוד חשוב!
הכל תלוי על רווחים עתידיים של הבנק ממך - כל העניין פה שהם רוצים להרוויח, לא להפסיד.
תנסה לעשות קצת מניפולציות לגביי זה שאתה מתכוון להיות עסק רציני וכד', וייתכן שתוכל להוציא מהם כרטיס אשראי בישראל עם אפשרות לחיוב דרך האינטרנט, חיוב בתשלום וכד' ללא כל בעיה(זה מה שאני עשיתי).
בהצלחה!