View Single Post
ישן 19-09-09, 23:48   # 3
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

מכיוון שהעלתם פה את סוגיית אחסון האתרים בחו"ל, אכתוב את דעתי בנושא.

אז ככה, חו"ל:
  • אחלה תמיכה (מייל בלבד, לא מדבר בכלל על טלפון כיוון שרק מחיר השיחה שווה יותר ממחיר האחסון), אבל לא שוות ערך לתמיכה טלפונית בזמן אמת.
  • שירות - סביר, רוב המאחסנים מחייבים אוטומטית את הכרטיס אשראי לאחר תום הזמן, אלא אם ציינת מפורשות במיילים שאתה לא רוצה שיעשו זאת (וגם אז, יש טעויות...מה שמזכיר לי, אני צריך לבקש שלא יחייבו אותי לשנה נוספת בדרימהוסט).
  • לגבי שטח האחסון - נכון, מקבלים שם שטחים עצומים...שים לב, במקרה והתעבורה שלך עצומה וגוזלת משאבים אדירים, חברות האחסון יכולות להעיף אותך ו/או להציע שירות אחר (יקר יותר)...גם אם שילמת על "אין סוף תעבורה". בכל הנוגע למקום, לרוב, לא עושים בעיות גם אם תגיע ל500 ג'יגה.
  • מהירות - איטי בטירוף. העבודה עם הFTP של דרימהוסט (חברת האחסון האחרונה שקניתי ממנה שנמצאת בחו"ל) היה פשוט סבל...לא יכול לעבוד באטיות כזו.

לסיכום, לא ממליץ על חו"ל, מנסיון העבר, נסיון של למעלה מארבע שנים בתחום.

אציין, ישנן שתי חברות שמאחסנות בחו"ל ונושא המהירות בהן הוא סביר ++ (כלומר, טוב, אפילו מאוד) והן http://www.securehost.co.il ולגבי החברה השניה אני אערוך מחר (לא זוכר כרגע את שמה...בעבר, הם סיפקו תמיכה טלפונית על חשבונם לארץ).

המשך יום נעים.

אי-מייל: admin at freshserv.net.
  Reply With Quote