ציטוט:
נכתב במקור על ידי Slash
וואלה , וזה שהוא בא 4 פעמים בשבוע שורף את הזמן על שטויות , אתה מרגיש שהוא תורם למדינה ?
לתרום למדינה זה לא רק לבזבז 3 שנים מהחיים שלך , לתרום למדינה זה גם לעשות משהו ב3 שנים האלה .
יש יותר מידי אנשים שבאים 3 שנים כל בוקר כדי לשרוף את היום ואת הכסף של משלם המיסים .
אתה צודק , את העתודות של צה"ל אפשר לשלוח לעשות שירות לאומי , אבל את האנשים שמייצגים את ישראל יש לטפח .
לשחק בנבחרת , זה התנדבות , לא משלמים לך על זה .
|
תראה אני ואתה לא יכולים לדעת אם הוא תרם או לא,זה שהוא בא רק 4 פעמים בשבוע לכמה שעות זה לא אומר שהוא בא כדי לחלק שוקו ולחמנייה וללכת הביתה.
ושחקני הנבחרת לא מקבלים תשלום אתה בטוח?!
וסבבה מייצגים את המדינה צריך לטפח סבבה לגמרי,שיעשה את זה בהתנדבות ושלא ירוויח סכומים מטורפים. כי וואלה יש אנשים שמתגייסים לקרבי קורעים את התחת בשביל המדינה ולא ירוויחו אפילו חצי ממה שהוא עשה באותה תקופה. אז אני לא רואה כאן משהו שהוא פאייר.
ואתה יודע מה אותי גם מעניין למה לא מגייסים אותם כשהם פורשים מכדורגל,הם עדיין יכולים לתרום למדינה. גם אז יש להם פטור שהוא לא מוצדק.
ואנחנו לא מדברים כאן על אי ניצול טוב של כוח אדם,זה בכלל לא הנושא ולא רלוונטי. זה בעיה בפני עצמה שצריך לפתור,זה שיש בעיה אחת זה לא אומר שבעיה אחרת שיש זה בסדר.