View Single Post
ישן 19-10-09, 19:15   # 19
ozsason
חבר מתקדם

מיני פרופיל

ozsason לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי loading צפה בהודעה
אני לא מרבה להגיב כאן, אבל הפעם יש כמה תגובות של ילדים צעירים פעורים שעוד אין להם את הריח של הבקום...

כמה מילים על חיל התקשוב - החיל הכי חשוב מבין כל הסוגים שאתם מכירים. ללא חיל התקשוב, וללא מערך התקשובי, המפקד לא שווה כלום. אנשי הקשר הם אלו שגורמים למפקד לשלוט בחיילים שלו בין אם זה בשטח עצמו ובין אם זה בחדרי פיקוד הנמצאים בקריה או בכל מקום אחר.

נכון, יש תפקידי בלאי בחיל התקשוב כמו בכל מקום אבל יש כמה קורסים שהם מאוד איכותיים... יש גם קורס אחד לוחם בחיל התקשוב והוא קציני קשר גדודיים (קשר"גים). הקשרגים מבצעים טירונות 03\04 (תלוי) ועוברים מסלול קרבי לכל דבר (בהתאם לצרכים שלהם בסדיר). ביום יום הם לא עושים הרבה אבל במהלך מלחמה או הכנה למלחמה, הם ואנשי הקשר האחרים מבצעים את העבודה היותר חשובה שקיימת.

חבר'ה, אני אומנם לא בחרתי במערך העורפי, אבל גם התפקידים העורפיים מאוד חשובים ואל תזלזלו בהם.

שיהיה לך בהצלחה, יהיה לך כיף בקורס...
תודה,סוף סוף תגובה נורמאלית והגיונית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
גבר, אני יוצא פעם בשבועיים ואני ג'ובניק מת.

03 זו לא קריעת תחת... סמוך עלי.

מי אתה שתגיד מה קשה ומה לא? מאחל לך להיות חימושניק.

גבר עם כל הכבוד (ואני ג'ובניק, טוב נו... "תומך לחימה"), אף אחד לא ישלח אותך לעזה עם 02. יש תפקידים עורפיים שדורשים 03. תקשוב זה חשוב, אבל אל תעשה מעצמך המוח מאחורי צה"ל. אתה תעשה תפקיד כמו כולם וסך הכל בורג במערכת. לא פחות ולא יותר חשוב מכל חייל אחר.

חח איזה שפיץ.

רכ"א? כל מה שאני יכול להגיד זה פנאן... וכן אפשר להגדיר... ג'ובניק.
אמרתי שאני לא בורג במערכת? אני אפילו בורג קטן במערכת,כל החיילים הם בסה"כ בורג קטן מאוד מאוד מאוד קטן במערכת גם ההכי קרבי והכי "שפיץ" הוא בורג קטנטן במערכת!
וזה בפירוש לא גובניק,באו אליי הביתה מהיחידה הזו שני מפקדים ועוד אחד שעומד להשתחרר,הם בעצמם אמרו בפירוש שזה לא נחשב גובניק,זה לא קרבי אבל גם לא גובניק.
ומישהו אמר שאני לא אעשה שירות כמו כולם?! ומישהו אמר שאני יותר חשוב מככל חייל אחר? אם זה מה שאתה הבנת ממה שכתבתי אז צר לי על ההבנה שלך! שים לב מה הגבתי ולמי.
  Reply With Quote