View Single Post
ישן 10-11-09, 14:00   # 3
נריה
הוסטסניון

מיני פרופיל

נריה לא מחובר  

כן
אני בן 18 וחצי ויש לי רישיון כבר שנה וחודשיים,אני יכול להעיד על עצמי(למרות שזה לא אובייקטיבי) שאני נוהג מאוד זהיר
אבל אני רואה חברים ואנשים בגילי שנוהגים כמו מטורפים כי הם חדשים בהגה והם חושבים שיש להם שליטה ברכב, או כדי להרשים את החברים(מה אתה נוהג כמו בחורה??) או להרשים בנות...
אני מאמין שאנשים בני 20 יש להם טיפה יותר שכל מאשר אנשים בני 17.
חוץ מהעלאת גיל הרישיון ל 20 צריך לדעתי להאריך את תקופת הליווי,זה תקופה מאוד חשובה ואם זה יהיה חצי שנה אני בטוח שזה יתן יותר ניסיון לנהגים(אולי אפילו לעשות עוד טסט אחרי חצי שנה/שנה של רישיון)

ברור שהרבה צעירים יגידו שזה מיותר אבל מראיה קצת אחרת ובמידה ותקראו באמת את הדוחות של תאונות הדרכים וסטטיסטיקות של מעורבים אני מעדיף לחכות עוד שנתיים לנהוג והעיקר שאדם אחד שהיה אמור לההירג ,מצעיר מטומטם שחושב שהוא מלך בכביש או שהחברה שלו יושבת ליידו, ישאר בחיים.

חוץ מזה צריך להגביר את האכיפה דבר שאני באמת לא מבין, בתור נהג שנוסע די הרבה אני רואה על ימין ועל שמאל נהגים שעוברים על חוקים החל מאיתות וכלה בעצור וברמזור אדום, ופשוט אין שוטרים שיאכפו את זה.
אני באמת לא מבין מה הבעיה להעסיק עוד מאות-אלפי שוטרים שמקבלים הרי 30-40 שקל לשעה והרי ברור לכל בר דעת שהדוחות שהם יחלקו יהיו הרבה מעבר ל 30-40 שקל לשעה, והנה גם יצרנו רווח למדינה.
  Reply With Quote