באמת נחמד שאתה נותן סיבה לזה שאני לא מקבל ממך תשלום, כי אפילו אני לא יודע מהי.
חוץ מזה שלגבי הקבלות זה שלא קיבלת אותם זה לא אומר שאני לא הוצאתי אותם, כמובן לא לך כי אתה עובד שחור ומחלק צקים של לקוחות שלך אז אין למי לתת, אבל כל צק שקיבלתי רשום על שם אותו בנאדם קבלה, לי שבשונה ממך לא איכפת לרשום קבלות כי אני עוסק פטור, על זה שאתה עובד שחור אתה צודק אתה תתחשבן ובקרוב מאוד.
לגבי הצ'ק, כן אני שמח שיש סיבה שאתה רושם צקים ללא כיסוי בידיעה שהחשבון מעוקל ( אה שחכתי לומר לך כן ביצעתי בדיקה החשבון שלך מעוקל לא מהיום - החשבון של הצק ) אבל זה עבירה פלילית וזה עבר לטיפול גורמים אחרים.
לגבי האיומים שלך, כן גם זה בטיפול, אנחנו לא חברה עבריינית ועבריינים ניענשו.
חחח 30 אלף ? היית ממש מסדר אותי אם היית משלם לי 30 אלף, אנחנו מדברים על סכום של 4 אלף וגם לא קיבלתי את הכסף.
בכל מקרה, זה כמובן לא לפה, ואנחנו עוד נסגור את החשבון שלנו בבוא הימים ואתה תשלם הכל כולל ריבית, אני מבטיח.
לגבי העובדים שאתה מחפש, אני מקווה שיהיה להם מספיק שכל לא לעבוד איתך, אם הם לא רוצים לרוץ ללוד, רמלה, ת"א, אשקלון, חיפה בשביל הכסף שלהם וגם בסוף לא לקבל.
אני ישמח מאוד אם אחד המנהלים יעביר את ההודעה שלך שדאגת שאני לא יראה מהפורום החסום לפה כי בטח רשמת שם הרבה מאוד שטויות ללא כיסוי, כמעט כמו הצקים שלך.
חי.
|