25-12-09, 13:48
|
# 6
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
נכתב במקור על ידי siteserv.co.il
חח אתה יודע איזה מאגר אימיילים יש להם, להדברות, שופר, וכול אלה?
אני בן אדם מאמין והשבוע ההיתי במקרה בהרצאה של הרב אמנון יצחק, היה קרוב לבית שלי.. קיצר,
מה שהם עושים זה נותנים לך למלא טופב קטן שהוא להגרלה, שמתבצעת בסוף הערב , ובין הפרטים לטופס זה- "אני מאשר לקבל הודעות דוא"ל והודעות sms מ"----"
ככה מה שהם עושים, זה נותנים לך להיכנס להגרלה, ואז יש להם אישור ממך לשלוח לך הודעות, הם שולחים לך הודעות דוא"ל ודברים ומזמינים אותך לכול מיני מקומות.. ואז הם מרוויחים הרבה יותר מההגרלה נגיד.. וכו'.. קיצר שיטת שיווק יפה, קצת מלוכלכת,
אם זה לא היה ארגון ללא מטרות רווח, וארגון שרק רוצה לעזור וחושב שהוא עושה טובה לכול אחד שהוא מגיע אליו, וכול מה שהוא עושה זה כביכול עזרה, השיטה הזו היתה ממש מלוכלכת.
במשפט אחד למי שלא הבין זה גורמים לך לאשר שהם ישלחו לך דוא"ל, תווך כדי מילוי טופס להגרלה.
אבל שוב, כול הפעילות שלהם והכול זה ללא מטרת רווח ככה שגם אם יש פה איזה עוקץ או קאץ' זה בסדר יחסית כי זה לא למטרת רווח
|
מה אכפת לי? אני לא רוצה לקבל את החרא הזה, זה ממש לא הדבר שיגרום לי לחזור בתשובה או אפילו להאמין עוד טיפה טיפה יותר באלוהים ... להפך.
איך אני מבטל את המנוי הזה?(מה שמוזר שלא נירשמתי לשום הגרלה, אני בחיים שלי לא נירשמתי להגרלה :S)
|
|
|