שלום אור,תודה על תגובתך המהירה והאינפורמטיבית.
מבחינת הצרכים שלי,אני צריך שרת חזק עם רוחב פס מהיר מכיוון שהאתר הינו אתר סטרימינג.
וחשוב לי שהגולש הישראלי יהנה לגלוש באתר .לכן אני רוצה שרת מהיר ואמין .התקציב הינו עד 1000 ש"ח בחודש לטובת השרת.
ככה שהשאלה שלי היא,האם בתקציב הזה,אפשר להשכיר שרת עם רוחב פס
מהיר באירופה שיכול לעמוד בעומס של המרות וסטרימינג מבלי להתפשר על חווית גלישה לקהל הישראלי.
תודה רבה מקרב לב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי GlobalServ
שלום חבר יקר , אני אסביר לך את הדברים כמו שהם.
חוות השרתים בחו"ל הינם שונות ורחוקות שנות אור מחוות השרתים בארץ , חוות השרתים בארץ קטנות יותר , פחות מאוכלסות , החברות הפועלות בארץ הינם חברות ברורות הקיימות בשוק הישראלי המון שנים ולא כל "קניין פרטי" הוא בעל חוות שרתים , בחו"ל ההיקף גדול יותר בהרבה , הביקוש הינו גדול יותר והכל מתבצע בצורה מורחבת יותר מה שגורם לקבל מחירים זולים יותר.
חשוב לציין כי עבודה עם חוות שרתים בחו"ל הינה כדאית אבל לא לכל דבר.
לדוג' - אם תרצה לרכוש שרת יעודי עבור הרצת שרתי משחק , שרתי רדיו , שרתי וונט ועוד - האחסון בחו"ל אומנם יהיה לך זול אבל מה שהגולשים שלך יקבלו בארץ יהיה קדחת.
במידה ואתה לדוג' רוצה להריץ אתר תדמיתי , פורום , אתר הורדות או כל דבר כזה או אחר ואתה בוחר שרת בחו"ל הממוקם באירופה עם רוחב פס גדול החוויה תהיה שונה בישראל.
הנושא כ"כ רחב ויש כ"כ הרבה לדבר עליו יש המון חילוקי דעות חלקן נכונות וחלקן לא ברמת העקרון העבודה בחוות שרתים בארץ יותר יקרה אבל היא עבודה עם ראש שקט , הפנייה לבעל האחסון שלך תהיה יותר פשוטה כמו שאנחנו הישראלים אוהבים - טלפון , טלפון ועוד טלפון.
במידה ואתה תערוך עבודת קידום על האתר - העבודה תהיה יותר טובה במידה והשרת יהיה ממוקם בארץ כיוון שהקהל יעד שלך , השפה של האתר שלך וכל ההתנהלות של האתר שלך היא בעברית לישראלים.
שרתי רדיו , וונט , שרתי משחק - יהיו באיכות כיוון שהשרת "קרוב" לקהל היעד ולא נמצא בחצי העולם השני.
ניסתי לאחד לך את הכל למקום אחד אני מקווה שפחות או יותר הבנת את ההבדלים קצת קשה להסביר את זה בצורה יותר מופשטת במידה ואתה רוצה לדעת עוד פרטים תשאל אני אשתדל לענות לך
|