הלן, בקשר לשאלה שלך ראיתי את העניין באתר שלך שבחתימה. גוגל יודע מצוין לזהות מה תוכן הדף המשתנה ומה הקבוע ( תפריט, כותרת, טקסט FOOTER ) או במקרה שלך טקסט בחצי התחתון של הדף ולא לחינם גוגל משקיע מליונים של דולרים בפיתוח המנוע החיפוש שלו למנוע הטעיות שונות שאנשים מנסים לעשות.
הבעיה אצלך באתר זה המראה שלו ! אם אני הייתי לקוח פוטנציאלי הייתי ממש בורח. אני מתקשה לקרוא את הטקסט הלבן על הרקע הזה. זה פשוט כמו לקרוא פונט צהוב על רקע לבן.
חוץ מזה האתר שלך מנסה למכור הכל אבל כאשר האתר שלך נראה ככה זה נורא בעייתי.
אני מציע שתבנה אתר רק לעניין התוכן(כתיבת תוכן) ואל תנסה לעשות סלט של הכל : איחסון, בניה , עיצוב , כתיבה ועוד ועוד.....
תראה איך המתחרים שלך מציגים את עצמם בצורה מקצועית עם תקי עבודות . מאמרים על כתיבה נכונה ודפי קידום למונחים שאתה צריך.
אין ברירה ! העיצוב לא משהו בלשון המעטה ואתה חייב לייצר אתר מאוד רלונטי לתחום שלך עם עיצוב מתאים. יש לי לקוחה בתחום הזה שעמוסה בעבודה ולכן אני יודע מה אני מדבר .
|