ציטוט:
נכתב במקור על ידי someone100
אשמח לשמוע דעות לגבי קושי והבעיות שיש למי שרוצה להשכיר שרת ? הנסיון שלי הוא בעיקר באיחסונים משותפים ואין לי מושג( אני ממש טירון) מה הידע שאני צריך בתפעול שרת. מה ההבדל בין שרת בחו"ל לאומת שרת בארץ מלבד המחיר ?
בגלל שיש צורך אני מתחיל לחשוב על העניין ברצינות וכמו כל דבר אני אלמד איך מנהלים שרת ולאט לאט אהפוך למומחה  כמו בכל תחום שאני עוסק בו.
תודה 
|
תחום ניהול השרתים הוא לא ספר שאתה קורא וסיימת עם הסיפור.
בסביבת WEB
תצטרך לדעת לתפעל את האפליקציות השונות ולדעת את הדרך לשלב בניהם בצורה אופטימלית.
בין השאר
APACHE
MYSQL
MTA SYSTEM
IPTABLES
KERNEL UPDATES
DA/WHM
SSL
PHP
PHP Modules
Perl
Monitoring tools
Backup and Recovery Plan
Network Security
ומעבר לכך לדעת לבנות אתר יפה כדי לשים שם
ההבדל בין ישראל לחו"ל הוא המחיר, בשורה התחתונה החומרה יכולה להיות יותר טובה ,אבל החיבור לרשת האינטרנט הוא איטי יותר, נניח ותאחסן אתר שפונה לקהל בחו"ל , הם לא יהנו כלכך ממנו במידה והוא פופולרי.
אלא אם כן , אתה רוכש רוחב פס פרטי לחול , וזה מה שמייקר את החיבור והשירות בישראל.
מה שמאוד חשוב בכל מקרה של ניהול שרת , הוא אחריות החומרה שאתה מקבל, ותוך כמה זמן מוחלף חלק תקול במקרה שיש בעיה.
זה לא נחמד שביום שישי בערב הולך לך הדיסק ואין לך עם מי לדבר לצורך העניין, לכן חשוב גם שיהיו לך אמצאי ניתור בשרת שידווחו לך במקרה של כשל פיזי כלשהו.