הדבר שהכי מייחד את תחום קידום האתרים מתחומים אחרים (לפי דעתי) זה ש
כל הקלפים פתוחים.
נסתכל כרגע על המקומות שמעלייך.
וויקיפדיה. למה שלא תנצל את העובדה שוויקיפדיה היא אינציקלופדיה חופשית - וכל אחד יכול לערוך בה, כדי להוסיף קישור לאתרך?
למרות שהקישורים מוויקיפדיה הם nofollow, אין כאלה שיערערו על העובדה שזה לא מזיק - ויש רבים שיתמחו בעובדה שקישורים מוויקיפדיה מועילים.
עכשיו - אם סתם תוסיף קישור, הוא כנראה ירד במהרה - כנראה ידי עורכי וויקיפדיה (שלא ימצאו משהו מיוחד בקישור לעמוד הראשי של אתרך).
נסה ליצור כתבה באתרך על משהו שיועיל למשתמשים אשר יקראו בוויקיפדיה - בין אם זה תרגום של ראיון באנגלית עם הסופרת או משהו דומה - וככה תוכל להכניס בוויקיפדיה קישור לעמוד הזה, ולפי דעתי זה יכול מאוד לתרום לקידום אתרך.
המתחרה השני - hpotter.co.il - אתר וותיק מאוד. נסתכל מה יש לו - הרבה יותר תוכן ממך בעמוד הראשי. תחשוב איך אתה יכול להוסיף קטעים אינפורמטיבים שימושיים בעמוד הראשי.
גם למתחרה השלישי - hportal.co.il יש תוכן רב בעמוד הראשי.
אלה המתחרים המובילים - כמסקנה, אני ממליץ לך שיהיה לך הרבה יותר תוכן בעמוד הראשי אם תרצה להתקדם.
אחרי שעברנו בקצרה על העניין של התוכן - יש עוד אלמנט חשוב - הקישורים הנכנסים.
אשתמש בכלי שאני פיתחתי שמיועד לבצע ניתוח קישורים נכנסים - ולסכם עבורך מאיפה הקישורים של אתרים מסויימים מגיעים.
http://www.seekposition.net/backlink-analyzer
הייתי במקומך עובר על הקישורים הנכנסים של המתחרים שלך. תבדוק אם אתה יכול להשיג גם קישורים מאיפה שהם משיגים.
ובקיצור - הייתי ממליץ לשפר את התוכן בעמוד הראשי (למה לא לפתוח אתר שיעמוד על הדומיין הראשי וזהו? יעזור לפי דעתי מאוד גם לגולשים), להשיג קישור מוויקיפדיה, ולבדוק מאיפה המתחרים משיגים קישורים - ולהשיג גם.