View Single Post
ישן 26-11-10, 14:17   # 6
loading
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי OriA צפה בהודעה
אני כותב טקסטים לקידום אתרים והם ממש לא במחירים שהוא מבקש ( אני מעריך שהוא רוצה 10-5 ש"ח למאמר)..
אני לוקח כ60 ש"ח למאמר של קידום אתרים במקרים רגילים ולפעמים קצת פחות , תלוי בדרישות .
(מאמר של 300 מילים)
אני יכול לספק לך את השירות במחיר הזה אבל אני מבטיח לך שאתה לא תצליח לקרוא מה כתוב ולהבין .
שלא נדבר על תוכן איכותי ולא מועתק .
בקידום אתרים צריך להשקיע כסף , בגלל זה אנשים משלמים 8 אלף ש"ח לחודש כדי לקדם אתר , אם אתה רוצה שהאתר ייחשב כאיכותי אתה צריך להשקיע כסף והרבה
אני אוהב את זה שאנשים מתיימרים להבין בתחום כשהם התחילו לעסוק בזה בחודשים האחרונים.

בכדי להבהיר קצת את הנושא:
יש 2 סוגים של מאמרים שמקדמי אתרים מחפשים - מאמרים איכותיים המכילים מילות מפתח המופזרות בצורה נכונה ורמת הכתיבה גבוהה ומתאימה לפרסום באתר המרכזי, ומאמרים לצורך קידום לפרסום באתרי תמיכה עם פיזור מילות מפתח ללא מטרה שאנשים באמת יקראו את התכנים.

המחיר שאתה כתבת 60 ש"ח למאמר, שזה גם גבוה למחירים בתחום (30-45 ש"ח, 300 מילים), מחירים כאלה מתאימים למאמרים המיועדים לפרסום באתרים המרכזיים והם כתובים בצורה טובה ואיכותית.

הסוג השני של המאמרים כפי שכתבתי, המחירים נעים בין 10-25 ש"ח בהתאם לתחום המאמר וכמות העבודה הנדרשת (לא בכל תחום אפשר לחרטט כל כך הרבה).
  Reply With Quote