ציטוט:
נכתב במקור על ידי loading
ברור שכל אחד יכול לבחור את המחירים שלו! אני כתבתי מה הולך בשוק בתור אחד שמכיר את כל השוק ועובד עם המון כותבי תכנים בכל יום.
ואם אתה כבר מדבר על איגוד מקצועי - אתה בכלל עוסק מורשה? אם אתה עובד בצורה לא חוקית או מוציא קבלות דרך אתרים, אתה לא יכול לפעול או לבקר או להציע משהו בסגנון.
ואת המשפטים מעוררי השראה האלו אתה יכול לכתוב במקום שמעריכים את השפה. בתחום הזה אנחנו עובדים לפי מה שנותן $ ולא משהו אחר. אם כתיבת מאמרים ברמה נמוכה תורמת לקידום, זה מה שנעשה.
ועל איזה פגיעה חסרת תקדים בדיוק אתה מדבר? אתה צריך להאכיל משפחה? רווח של כמה מאות שקלים ואלפים בודדים זה פגיעה חסרת תקדים? אולי בשבילך, בתור נער.
צא מהסרט שאתה חי בו.
|
אני עובד עם מקדמי אתרים מקצועיים (ניר שי ועוד כמה כאלה שאתה רואה במקומות הראשונים)
ואני יכול לומר לך שהם משקיעים הרבה כסף באיכות התכנים ..
מהיכרות עם ניר שי קרו מקרים שהוא שילם אפילו שקל למילה..כמובן שלא לקידום אתרים אלא אל כתיבת התוכן באתר וכל מיני דברים כאלה.
תסתכל באתר reader.co.il רוב המאמרים שם הם מאמרים באיכות וגם הם למטרת קידום אתרים ..
האיכות חשובה להנאת הגולש וזה בעצם מטרת האלגוריתם של גוגל , להציג תוצאות כמה שיותר רלוונטיות ..
ככה שאם תוכן שנכתב ברמה נמוכה , אני לא יודע אם גוגל מספיק חכם כדי לזהות מאזכרים וכדומה אבל כבר יצא לי לראות שאנשים העתיקו סתם תכנים שלא קשורים בכלל לנושא ודחפו בהם את מילות המפתח ..
רק שתדע שאם אתה רוצה להעלות את המאמר לאתרים כמו reader או articles או כל אתר איכותי אחר , יש שם מערכת אישורים ידנית והמאמר שלך ברמה שאתה מחפש
לא יעבור את הבדיקה..
פעם אחת לא כתבתי פסקאות כתבתי פשוט טקסט ישר והמון מידע נכנס שם ושכחתי מהפסקאות והם לא אישרו .
כך שאם זו המטרה שלך אתה רק תפסיד את ההוצאה שלך כך שכדאי לך להשקיע עוד כמה עשרות שקלים לכל מאמר או לחילופין לכתוב אותם בעצמך ..
ד"א אם זה שמעליי יחליט לכתוב עליי מה שהוא כתב על מי שהוא ציטט , כן אני עובד כחוק מוציא קבלות כעוסק פטור והכל ..
כמובן שכל מה שכתבתי מתייחס אך ורק להשערה שאתה רוצה להשקיע 10-20 ש"ח למאמר .
תחפש קופירייטר בגוגל ותראה את המחירים שלהם , כך שאני עוד כותב בזול .
יש אנשים שלוקחים שקל וחצי למילה ויש להם המון לקוחות .