בתגובה ל-Loading:
תשמע , קודם כל אף אחד לא יפנה אלי בנימה מזלזלת שכזו, ובוודאי לא אדם שמכבד את עצמו.
שנית , אני לא משלה את אף אחד שאני עוסק מורשה לעת-עתה ומציג בפני כל מי שמעוניין לקבל ממני שירותים את העובדות הנתונות נכון לפרק הזמן הזה , אך אם אתה באמת מוכרח לדעת אני בתהליכי רישום - וזה לא תהליך של יום אחד כמו שאתה יודע.
את המשפטים מעוררי השראה הללו אני אכתוב היכן שאני חושב לנכון , ואין זו סמכותך לקבוע מה אני רשאי לעשות , אז "... צא מהסרט שאתה חי בו". אני מעריך את השפה, אני מעריך את המילים, אני יודע מהו העולם הזה - אני חי ונושם תוכן, ואם אתה מעוניין לעבוד במחירים - שלפי עניות דעתי הם מחירי זנות - בהצלחה לך! , אני מכבד את עצמי ולא אשקיע זמן בשביל - 10 או 15 שקלים.
בנוגע להערות האישיות שלך , אומנם אני ספציפית כרגע לא מאכיל משפחה ובקושי את עצמי, אבל כאדם שרוצה להיבנות בתחום לטווח ארוך ולא בכדיי להרוויח כמה מאות שקלים עכשיו, אלא באמת חושב על העתיד - מבחינתי אני רואה בזאת פגיעה חסרת תקדים, ומאדם שעובד בתחום אני נעלב על אחת כמה וכמה , וידידי היקר אולי אני בן 18, אבל האמן לי שיכולת כתיבה ויכולת התבטאות לא נמדדת ע"פ גיל, כי גיל זה לא פרמטר שאמור לקבוע , גיל זה מספר שלא מעיד כלל על האישיות , על היכולת ועל הרמה, ואם אתה אכן חושב כך האמן לי שאני חש רגשי חמלה עצומים כלפייך.