ציטוט:
נכתב במקור על ידי OriA
אנשים לא מחפשים את הביטוי אקוסטיקה לגנרטורים .
כנ"ל השתקת גנרטורים .
תוותר על ההאקוסטיקה , במקום השתקת גנרטורים תקדם את המילה גנרטורים מושתקים .
ד"א זה תחום תחרותי יחסית , תסתכל מי קידם את האתר השני בביטוי "גנרטורים" והוא עדיין מקום שני .
אתה תצטרך להוציא בסביבות ה2000-4000 ש"ח לחודש כדי להגיע לתוצאות הרצויות (5 המקומות הראשונים)
הצעות מחיר נמוכות משמעותית כנראה לא יניבו לך את התוצאות , אני לא חושב שכדאי לך לחפש כאן מקדם אתרים כי יש פה הרבה מתלמדים שאין להם נסיון וחבל שתוציא הרבה כסף סתם .
תצור קשר עם חברות לקידום אתרים שנמצאות בעמוד ראשון - שני - שלישי בביטוי קידום אתרים והם יוכלו לעזור לך להגיע לאן שאתה רוצה בערך בסכומים שציינתי .
|
עצות אחיתופל , כאלו מזמן לא שמעתי.
חברה שנמצאת במקום ראשון 1-3 בשאילתה "קידום אתרים" זה לא אומר שאתה תהייה במקום 1-3 בשאילתות שחשובים לך. מעניין מה אומרות התמורות בשאילתה "קידום אתרים" על העניין .
עוד דבר ששמתי אליו לב , המחירים שהמקדמים נוהגים לתת לרוב המוחלט של המקרים מצוצים מהאצבע.
ציטוט:
ואו לא ישבתי שהמחיר יהיה כל כך גבוהה, טוב אני אצטרך לבחון את הנושא אם זה בכלל מצדיק את זה,
בכל אופן איך אני יכול לבדוק כמה המתחרים שלי חזקים בתום הקידום.?ראיתי של2 הראשונים יש pr3 יש עוד מידע שאני יכול להשיג על הקידום שלהם ושל אתרים נוספים בתחום?
במקרה של עלויות כל כך גבוהות לא עדיף להשתמש בפרסום ממומן בגוגל?(הרי זה יביא אותי למקום הראשון)
|
almogas, אם בדיקת pr הייתה נותנת לנו את המדד לתחרות בנישה אז walla.co.il היו ממש בקצת עוקפים את המתחרה שלך.
בגדול אני מציע שתפנה לאיש מקצוע . איש מקצוע טוב גם יפתח לך פתח לאוצרות

מלבד זאת, בניית אתר כדאי שתעשה על ידי איש מקצוע שיודע ומבין בהמרות.