View Single Post
ישן 13-04-11, 10:26   # 5
שמש
חסום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל שמש Send a message via Skype™ to שמש

שמש לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי hi_sorie צפה בהודעה
לא חושב שזה נראה כמו אתר רציני ללקוח, זוהי דעתי.

עיצוב - ילדותי, משעמם וללא תוכן, נראה שעשו אותו נורא בחפיף, צבעים יבשים והכל נראה מאוד חובבני.

למטה - לא מצאת עוד מילת מפתח להכניס לזכויות ? חחח עד כדי כך שגוגל נראה לי יקטלג את האתר במילות מפתח האלו :

אתר לעסק
אתר תדמיתי
אחסון אתרים
עגלת קניות
אתר לעסק
פותח ע"י הוסטאר

לגבי הקידוד - כל עמוד עם רוחב שונה ומרכוז אחר, שעוברים בין העמודים התמונה זזה ימינה ושמאלה.

לגבי הפיתוח צד לקוח - לא עדיף לך לטעון את התמונות בקוד JS ואז להציג את התמונות המתחלפות ? אתה שם לב שהוא טוען אותם למשתמש בעניים ?

לגבי הטופס - אני לוחץ על שליחה אחרי שמיליתי את הפרטים אבל מה? שכחתי את ה @ במייל והוא כותב לי שהמייל לא תקין - למה הוא מכניס אותי לטופס ריק? כרגע איבדת לקוח כי הוא לא יפנה אליך פעמיים וגם אם כן הוא לא ישקיע בכתיבה כמו בפעם הראשונה.

ונעבור לחלק המרכזי - קידום :

אין alt ו title לתמונות - יש לשים אותם בהקדם.
יש קוד JS בקוד סורס של האתר - תעביר אותו לתוך אחד מקבצי ה JS.
אם אתה לא מתכוון לרשום כלום ב meta של ה description אז אל תכתוב כלום אבל לא "---".
אתה כותב ב keywords לגוגל שהאתר שלך מדבר על מיזוג אויר, טכנאי מיזוג אויר, מתקין מזגנים, טכנאי מזגנים - אז למה המילות מפתח מופיעות רק פעם אחת בכל הדף?
בכל דף יש אותם תגיות meta אך תוכן שונה - יש להקפיד להפריד את התגיות ולחלק אותם לפני נושא הדף, meta משוכפל מופיע כ error בגוגל.

אפשר להמשיך ולהמשיך אבל יש לך פה הרבה עבודה לפניך.

התגובה לא נועדה לדרוס כמו שרוב חברי הפורום פה עושים - אלה רק לבנות ולשפר, במידה ואתה לא מעוניין בתגובה שלח ה.פ ואני אמחק.
לקחתי את כל מה שאמרת לצומת לבי, יסודר בהקדם.
ולגבי התוכן האתר חדש וצריך להכניס לו תוכן.
  Reply With Quote