ציטוט:
נכתב במקור על ידי hi_sorie
לא חושב שזה נראה כמו אתר רציני ללקוח, זוהי דעתי.
עיצוב - ילדותי, משעמם וללא תוכן, נראה שעשו אותו נורא בחפיף, צבעים יבשים והכל נראה מאוד חובבני.
למטה - לא מצאת עוד מילת מפתח להכניס לזכויות ? חחח עד כדי כך שגוגל נראה לי יקטלג את האתר במילות מפתח האלו :
אתר לעסק
אתר תדמיתי
אחסון אתרים
עגלת קניות
אתר לעסק
פותח ע"י הוסטאר
לגבי הקידוד - כל עמוד עם רוחב שונה ומרכוז אחר, שעוברים בין העמודים התמונה זזה ימינה ושמאלה.
לגבי הפיתוח צד לקוח - לא עדיף לך לטעון את התמונות בקוד JS ואז להציג את התמונות המתחלפות ? אתה שם לב שהוא טוען אותם למשתמש בעניים ?
לגבי הטופס - אני לוחץ על שליחה אחרי שמיליתי את הפרטים אבל מה? שכחתי את ה @ במייל והוא כותב לי שהמייל לא תקין - למה הוא מכניס אותי לטופס ריק? כרגע איבדת לקוח כי הוא לא יפנה אליך פעמיים וגם אם כן הוא לא ישקיע בכתיבה כמו בפעם הראשונה.
ונעבור לחלק המרכזי - קידום :
אין alt ו title לתמונות - יש לשים אותם בהקדם.
יש קוד JS בקוד סורס של האתר - תעביר אותו לתוך אחד מקבצי ה JS.
אם אתה לא מתכוון לרשום כלום ב meta של ה description אז אל תכתוב כלום אבל לא "---".
אתה כותב ב keywords לגוגל שהאתר שלך מדבר על מיזוג אויר, טכנאי מיזוג אויר, מתקין מזגנים, טכנאי מזגנים - אז למה המילות מפתח מופיעות רק פעם אחת בכל הדף?
בכל דף יש אותם תגיות meta אך תוכן שונה - יש להקפיד להפריד את התגיות ולחלק אותם לפני נושא הדף, meta משוכפל מופיע כ error בגוגל.
אפשר להמשיך ולהמשיך אבל יש לך פה הרבה עבודה לפניך.
התגובה לא נועדה לדרוס כמו שרוב חברי הפורום פה עושים - אלה רק לבנות ולשפר, במידה ואתה לא מעוניין בתגובה שלח ה.פ ואני אמחק.
|
לקחתי את כל מה שאמרת לצומת לבי, יסודר בהקדם.
ולגבי התוכן האתר חדש וצריך להכניס לו תוכן.