ציטוט:
נכתב במקור על ידי BlueNosE
אני ממש לא מסכים איתך.
אתה אומר "מתכנת פשוט ב-PHP" רק כי מיקרוסופט השכילה למתג את .NET כשפות "פרימיום" עם תארים ודיפלומות.
פעם חשבתי כמוך, שמתכנת בPHP חייב להיות מתכנת פשוט, והישגים גבוהים אפשר להשיג רק עם תואר. נוכחתי לדעת שהמציאות שונה. יש המון שוק לPHP (אתה מוזמן לחפש בalljobs ולבצע השוואה לעומת שפות .NET למשל, התוצאות מפתיעות), ונכון שתואר פותח המון דלתות - אבל עם תיק עבודות עשיר והרבה ניסיון אתה יכול להגיע לא פחות רחוק.
אגב, הסיבה העיקרית לזה שאין לך תואר "מתכנת PHP" בשום אוניברסיטה (לא שידוע לי בכל אופן), היא בגלל שמיקרוסופט מסבסדת לימודים לשפות בתמיכתה.
|
מתכנת PHP לא חייב להיות פשוט, אבל אחרי הכל - הוא יישאר מתכנת PHP לא יותר ולא פחות. כאשר יש לך תואר במדעי המחשב/הנדסת תוכנה, זה פותח לך
המון דלתות. אתה לא חייב להישאר בתחום של ה- PHP אתה יכול להתרחב ל1001 תחומים.
תחשוב קדימה, בעידן של היום שיוצאים לך כל יום חידושים טכנולוגיים, אתה חושב ש- PHP תישאר בטופ במהלך ה- 6 שנים הקרובות? לאט לאט אני רואה עוד ועוד אתרים שנבנים ב Python וכו'.
מה שאני בא להגיד - בסופו של דבר אם תהיה לך תעודה של מתכנת PHP - אז זהו. אתה תהיה מתכנת PHP, ואתה תהיה תלוי אחרי הכל בתחום הPHP. (ולא אני לא אומר שזה אוטוטו הולך לקרוס, רק אני אומר לך לפתוח אופקים).