View Single Post
ישן 08-06-11, 23:41   # 7
GeffenMalki
חסום

מיני פרופיל

GeffenMalki לא מחובר  

walla ונענע זה לא בדיוק המצאות יש לזה משמעות הרי, וזה פורטל תוכן זה לא אתר לנושא ספיציפי כמו אנדרואיד. לגבי כמו הכניסות זה ברור שזה חייב לשנות לך!!! אתה חייב להציב תנאים לקבלה מאוד קבועים ולא לשנות עמדה ולא להראות נואש, כי עד התגובה הזאת שלך שראיתי שממש לא אכפת לך מהרשת עמדתי להציע אתר שלא קשור בבניית אתרים. אבל אני רוצה שאתה יותר מדי נואש ובאמת אין טעם לפנות אליך כי אתה לא מבין בשיט בשיווק וקידום אתרים או בבנייה שלהם. אני מצאתי להגיד לך אבל P00P זה דומיין ממש דפוק ללא משמעות וללא שום קשר לסוג האתר וזה חבל מאוד.... לגבי GMAIL זה עצוב שמראש אתה מזהיר שאתה יכול לסגור את הרשת או השרת יפול, ואני מצטער להגיד לך שזה לא מקצועי בשיט לפתוח אימייל בGmail בלי סיומת של אתר החברה (אלא אם כן אתה עובד בה).

הדומיין בעברית עוזר מאוד בקידום (בצורה שאתה לא תאמין בחיים) ואם אתה לא מבין את זה הקהילה לא תגיע לשום מקום.

הלוגו לא מתאים, ואתה כן צריך למכור משהו... זה נקרא "איכות" אם שמעת, שאתה שם פס על הרשת שלך (ואם אתר טיק-טק לא ישנה עיצוב ומהר זה מה שיקרה) הרשת פשוט תפסיד כסף. ואני חייב להגיד לך שהסיבה היחידה שאני אומר לך זה מניסיון. אתה כן צריך לוגו שמראה שאכפת לך ולא משהו שעשית בצייר שמעצב מתחיל עושה משהו יותר יפה... אתה צריך כמה דומיינים בעברית שיפנו לאתר מסויים עם מאמרים יחודיים (לא לפרסם בעוד אתרים), עיצוב טוב, השקעה בתוכן ודומיינים בעלי משמעות שקשורה לסגנון האתר, מה חשבת שלרשת אתרים לא צריך תקציב??? ואם זאת התגובה שלך^^ כנראה שהתקציב מוגבל ל-10 שקל בחודש על אחסון.
  Reply With Quote