View Single Post
ישן 01-07-11, 16:03   # 5
ProNati
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

ProNati לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי DAdesign צפה בהודעה
זה תלוי בקובץ שאתה מעלה, אם נגיד יצא מהיר ועצבני 5 ואתה מעלה ביום שזה יצא אתה יכול להיות עשיר.
שים לב לדבר הזה
http://www.topdown.me/download/241/%...st-&-Furious-5
זה איזה מהיר ועצבני שאחד פירסם ותראה כמה צפיות זה קיבל, ותראה איזה קידום זה קיבל תכתוב בגוגל "מהיר ועצבני 5 להורדה" זה מקום 1.
וזה עוד כלום... אבל אני כמובן לא מאשר ומקדם שרתים כאלה זה היה ממש מזמן עוד בתחילת האתר שעוד קיבלתי, העלאה לשרתים איכותיים תקבל את החשיפה הגבוהה ביותר ולכל קובץ שאתה מעלה יכולים להיות מינימום 100 הורדות וזה לאורך זמן.. שים לב לפרסומים האחרונים כמה שרתים מביאים, דברים כאלה מתקבלים בברכה. שרתים איטיים ולא מועדפים לא יקבלו הרבה הורדות כי לא יפורסמו ברשת כמו פרסומים עם הרבה שרתים. אל תיקח את המהיר ועצבני הנ"ל כדוגמא טובה.
וזה לא שאני אומר שאתה צריך לעלות כל הזמן רק סרטים כמו מהיר ועצבני אתה יכול משחקים חדשים, סרטים (לא בהכרח פופולארים מספיק שהם חדשים), סדרות, תוכנות שמספיק שאנשים מחפשים אותם..
הבעיה לעלות ל-megaupload זה שרת שטוב למורידים ודפוק לי.
אם אני יעלה קובץ של 1GB אני יצטרך לחלק אותו ל-10 חלקים , מי יוריד 10 חלקים ? וזה רק 1GB שלא נדבר על משחקים כבדים שהם 4GB אני ישים 40 חלקים?
אם מורידים קובץ מעל 100MB שלי אני לא מקבל כסף.
ובנוסף יש להם מערכת דפוקה שמפספסת הורדות ואני מפסיד על כל 10 הורדות לפחות 3-4 הורדות.
fileflyer יש להם תוכנית עוד יותר גרוע , ה-REMOTE UPLOAD שמה גרוע , ולוקח להם כמה חודשים לשלם לך תשלום.
כאילו כל השרתים הטובים הם חרא לעלות אליהם.
  Reply With Quote