יגאל תודה רבה על המידע המועיל.
נכון עשיתי לכל השאילתות

כדי שה WHERE לא יעבוד יותר מידי קשה ...
בקשר ל explain - נחמד זה באמת יעזור לבדוק אם השאילתות עובדות על בסיס האינדקסים כמו שצריך.
בקשר ל ASP ולקאשינג וכו' תמיד עניין אותי איפה המגבלה של השפה כלומר בטוח שישנה מגבלה של כמות כניסות לדף שתגרום לDLL הקטן שמפעיל את Classic ASP לקרוס או להיות משמעותית יותר איטי...
כך שזה יחייב אותי לפתוח עוד שרת שכאשר יש כמות משתמשים גבוהה הגולשים יופנו אליו או משהו בסגנון...
והאם בPHP המגבלה הזו בהכרח גדולה יותר? איפה היא עומדת פחות או יותר - כלומר בטח יש הערכות למשל שכשאר באים למתכנת ואומרים לו יהיו לי 50 אלף משתמשים ביום הוא אומר וואלה כאן צריך כבר 2 סרברים...נניח...אז השאלה היא אם באמת יש הערכות מספריות כאלה ?
לגבי ההתממשקות לפייסבוק בדיוק בדוגמא הזו השתמשתי של לארי הוא עשה שם עבודה ממש יפה של לרכז את כל הדברים שזקוקים לחיבור -
ובאמת הצורה שבה מתבצעת ההתממשקות מאד בעיתיית ולא נעשית על פי ממשק ההתחברות החדש- נראה לי שאפילו פייסבוק מגבילים את כמות הפניות באמצעות הממשק הזה....
ולדעתי כל המימוש של ההתחברות לפייסבוק הזו מאד מעמיס על המערכת , אתה לא חושב? הייתי שמח לקחת אתר ולהריץ אותו בלי ההתתמשקות ועם ההתממשקות ולראות את ההבדלים ב CPU...
גם ניסיתי להכניס TIMEOUT אני פשוט לא הצלחתי לממש את זה ...
ניסיתי לעשות את הTIMEOUT ב JS שמרענן את הדף בגלל הבעיה הזו: (
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=91128)
לא ממש הצלחתי... (דרך אגב אם אתה משתמש בקוד הזה, לא שמת לב לבעיה הזו?)
האם הכנסת TIMOUT בקוד ASP אם כן אני אשמח לשמוע איפה ואיך אני מבצע את הפקודה הזו...
ניסיתי להתחקות אחרי הבעיה עם on error... אבל בלתי אפשרי לא מצאתי חוקיות. מלבד העובדה שזה התחיל להופיע כשהחלו עומסים של משתמשים על השרת ובעצם על הקוד של ההתחברות הזה...
והקוד הזה דרך אגב הוא מסוג הקודים החדשים שאין להם תמיכה כיון שאלו טכנולוגיות חדשות וכיון שהשפה כבר לא נתמכת אין לזה תיעוד מסודר.
אני זוכר שעוד לפני המדריך רציתי לממש התחברות שכזו ולא היה שמץ של מידע שעזר לממש התחברות שכזו.
לגבי recycle כל שעה-שעתיים ל-application poll של האתר , שמעתי על הפתרון הזה אבל אני לא בטוח שזה בריא כלומר זה לא פותר את הבעיה שממשיכה להתקיים. אבל כמוצא אחרון אני בהחלט שוקל את האפשרות.