View Single Post
ישן 07-08-11, 11:07   # 8
Erez | TrustMedia.co.il
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Erez | TrustMedia.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ShonLevi צפה בהודעה
עניין העיצוב- אני חושב שזה מספיק בשביל קהילה כזאת, גם שאלתי אנשים ומעצבים אמרו לי שזה נחמד ויפה. לא ילדותי מידי ולא מקצועי מידי.

עניין האורחים- אני לא רוצה שאנשים יתחילו לבוא לפורום רק בשביל לקחת, לקחתם? לפחות תרשמו. זה לוקח פחות מחצי דקה. וזה גם יגרום לאנשים יותר להשאר.

עניין ההרשמה לבית ספר- זה משהו שיהיו בו רק 10 אנשים בערך. כל פעם שנגמר נכנסים עוד 10 חדשים. הם מקבלים פשוט משימות להגיש, ואנחנו יושבים איתם יותר פרטי, ומגיבים ועוזרים לשפר. אי אפשר לעשות את זה עם 100 אנשים. ושכל מי שרוצה נכנס באמצע. לכן עשיתי את ההרשמה לזה.

עניין "אין מספיק אנשים בישראל"- אני מודע למצב, אבל אני גם מודע לזה שהרבה אמרו שהם אוהבים להסתכל כששאלתי, והרבה אמרו שהם רוצים ללמוד כששאלתי. בנתיים הכניסות והמשתמשים מגיעים לציפיות שלי.
חוץ מזה, אם בחול זה יכול להצליח, וזה מצליח, למה פה לא? תמיד יש את ההתחלה, אז אנחנו נהיה אלה שנתחיל את הקהילה בישראל...
עניין העיצוב- אבל זה קהילת פיקסל ארט ולא סתם פורום, אתה חייב להשתמש בפיקסלארט בעיצוב..
עניין הקהילה- בחו"ל זה יצליח כי יש 7 מיליארד איש בעולם, אז יש הרבה קהל. בארץ יש לך 7 מיליון איש ומתוכם בקושי אנשים מתעסקים בעיצוב ובקושי בפיקסל ארט. זה תחום דיי מתיש לצייר פיקסל-פיקסל. ויש עכשיו מספיק כניסות כי עכשיו זה הפתיחה והפרסום, חכה כמה ימים והכניסות ירדו דרסטית