View Single Post
ישן 19-08-11, 22:30   # 7
אדיר
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

אדיר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kfir.G צפה בהודעה
זאת אולי תוספת נחמדה אבל זה ממש לא מספיק חזק בשביל לעצור מנוע OCR איכותי.. אני מציע לך להסתכל על recaptcha. יש סיבה שכל האתרים הגדולים משתמשים דווקא בו. עד כמה שאני יודע, נכון לכתיבה פוסט זה עדיין לא פותחה תוכנת OCR איכותית מספיק שתוכל לפענח את recaptcha.
בגלל שאין מספיק עיוות של הטקסט אצלך לא תהיה בעיה לקחת תוכנת OCR קיימת, לאמן אותה על הפונט שבו השתמשת, ולבנות משהו פשוט שעושה המרה משם המספר בעברית לערך המספרי שלו. אם לאתר שאתה מתכנן להכניס אליו את הcaptcha הזאת יש באמת חשש אמיתי מבוטים של ספאמרים לא הייתי בונה על זה בתור הגנה מספקת..
יש 2 הנחות בסיסיות באבטחה שאתה מפספס כאן:
הראשונה היא שאין צורך לרכוש כספת במיליוני שקלים רק בשביל למנוע גניבת מטבע של 5 שקל,
השנייה היא שככל שהאבטחה שלך מציגה אתגר גדול יותר, כך יותר אנשים ינסו לפרוץ אותה.

המסקנה הסופית אומרת שכדאי להשקיע באבטחה ולהגיע לרמה גבוהה ככל הניתן, כל עוד זה בגדר ה- דרוש,
בסופו של דבר הכל מסתכם בניהל סיכונים ובכמות ההשקעה (מבחינת כסף, זמן וכו') אל מול התועלת.

עכשיו בקשר למערכת,
מימוש יפה, הצעות לשיפור הביאו לך כבר מעליי,
תנסה לממש קצת יותר אקראיות ולהעלות את מס' האופציות הקיימות (צבע שונה לכל מילה, קווים שונים ובמיקום שונה, שלא תמיד המאות יהיו למעלה והעשיריות למטה, להוסיף אלפים וכו').

Last edited by אדיר; 19-08-11 at 22:34..
  Reply With Quote