View Single Post
ישן 09-09-11, 20:42   # 3
Kimhi
חבר חדש

מיני פרופיל

Kimhi לא מחובר  

תקשיבו , אני לא טוען לרגע שזה נשמע לי הגיוני שממשלת ארצות הברית היא הגורם האחראי לפיגוע הגדול ביותר בכל הזמנים .. אבל בכל זאת .. איפה ראיות להתרסקות טיסת יונייטד 93 .. איפה צילום של מטוס שהתרסק בפנטגון .. איך 3 בניינים שבאחד מהם לא פגע בכלל מטוס נופלים באופן זהה ומושלם לתוך עצמם .. למה כתבת CNN דיווחה שבניין 7 (הבניין השלישי) קרס בגלל החלשות המבנה בדומה למגדלי התאומים בעוד שהקריסה האמיתית התרחשה רק 30 דקות לאחר מכן .. ובצילום שלה מדווחת על זה שהוא קרס הבניין עומד מאחוריה עדיין .. איפה היה חייל האוויר של המדינה עם הצבא הגדול בעולם .. איפה היה המודיעין האמריקאי.. הCIA שאחראית לבטחון חוץ .. הFBI שאחראים לבטחון פנים .. חבר'ה , 4 מטוסים נחטפו בשטחי ארצות הברית .. אף אחד מהם לא ייורט . בשרידי התאומים נמצאו שאריות חומרי נפץ וכדוריות שמשמשות להריסה מבוקרת ..הפנטגון! אין מטוס שיכל ליצור את החור שאותו טוענת הממשלה שיצר מטוס שהתרסק לתוכו .. ואיך מטוס שמתרסק על הקרקע לא פוגע בעמוד תאורה שעומד 4 מטרים ממנו אבל עושה חור באחד מהמתקנים האטומים בעולם. מדוע כל ההקלטות של מגדלי הבקרה ושל חיל האוויר האמריקאי הושמדו .. איך 20 דקות אחרי הפיגוע ידעו את שמות המפגעים והיו צילומים שלהם משדות התעופה ומכתבים שהשאירו בבית .. יותר מדי בולשיט במקום אחד..

בואו נגיד, שאני מעדיף , וכולנו מעדיפים להאמין שזה היה פיגוע. לא ניתן להעלות על הדעת שכל זה היה מעשה ממשלת ארצות הברית .. אז למה נשיא ארצות הברית טען יום אחרי הפיגוע שממשלת וצבא ארצות הברית לא היו יכולים לחשוב על פיגוע מסוג זה. והודעה רשמית של דובר צבא ארה"ב טען שלא היו כוחות אווירים באזור כי הם התאמנו על אותו אירוע בדיוק באלסקה ..
  Reply With Quote