View Single Post
ישן 10-09-11, 13:40   # 7
link
חבר בקהילה

מיני פרופיל

link לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Itay צפה בהודעה
מצטער להגיד לך, אבל הדברים שמעצבנים אותך הם טיפה מפגרים - ומדובר באיך שכל בנאדם כותב, אין שום דבר קבוע.

מה הבעיה בלכתוב את ה-script בתוך ה-body? אם אתה כותב בתוך מערכת סקריפטים שקשורים למה שבא אחריהם, למה שתכניס אותם לתוך ה-head? (לא המקרה הזה - אבל אין שום בעיה עם זה באמת)

ובקשר ל-if הראשון, למה שישים סוגריים מסולסלים אם יש רק פקודה אחת מתחת, ועוד שהיא return בלי כלום? אם יש לך פקודה אחת אבל עם הרבה שורות שבאמת יכול להיות בלאגן להבין איפה היא נגמרת, אז שים סוגריים מסולסלים (שוב - עניין של כל מתכנת ואיך שהוא אוהב), אבל בשביל מילה הוא ישים סוגריים?
ואותו דבר - למה לרשום בשורה חדשה רק את ה-return הזה? תסתכל פעם על הקוד של jquery לדוגמא (הגרסא המינימלית כמובן) - למה לא הכל בשורות נפרדות ומסודר? זה שוקל יותר, לוקח לזה יותר זמן להטען - בגלל זה גם אתה כשאתה כותב, תשתדל לחסוך ברווחים מיותרים איפה שלא צריך אותם
בקשר לhead זה די עניין של כתיבה נכונה, אני מסתכל על כמו שבן אומר שלוש שבועות ולא שלושה שבועות. אם בן אדם לומד שהוא יכול לשים סקריפט בתוך body לפני האזור של הפעולה, במקרה הזה DIV, אז זה לא ימנע ממנו להשים את אותו הדבר על div אחרים. עכשיו אני לא מדבר באופן עקבי באותו הקובץ אלא בכל מיני מקומות ראנדומלים בקבצים אחרים. וכל זה בגלל שהוא אומר "אהה, זה רק DIV אחד, אני יכול לשים פה איזה תגית script".

ואם כבר עושים return של שורה אחת, למה לא לעשות תנאי(או if מקוצר) שהולך ככה:
return 1 == 1 ? TRUE : FALSE;
ניתן לך דוגמא, במקרה הזה הוא עשה אך ורק return, עוד שבועיים הוא יצטרך להשים שם עוד שתי פקודות.

והיום אני חושב שהמגמה לכתוב פקודות JS בתוך קבצים נפרדים ולקשר אותם עם תגית HTML
  Reply With Quote