אשכול: שאלה VPS
View Single Post
ישן 27-11-11, 00:55   # 7
yonatan
I am root
דירוג מסחר: (0)

yonatan's Avatar

מיני פרופיל

yonatan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי roeel16 צפה בהודעה
זה היה ברור מאליו שהתכוונתי לתחרות בין חברות/עסקים.
אין לי כוח לציניות הזאת... ("תחרות יש באולימפיאדה")
אם יש מישהו אחר שיכול ורוצה להכווין אותי, אשמח.
תודה..
זה לא היה ציני ,בשיא הרצינות , תחרות מתקיימת כשלכולם יש בדיוק את אותו המוצר עד לרמת הרכיב , בהוסטינג כל אחד משתמש בפלטפורמות שונות , בהגדרות שונות ובמאפינים שונים, בין השאר חוות שרתים שונה , רוחב פס שונה , מערכת הפעלה שונה שמתוחזקת בצורה שונה...
זה לא כמו שאתה נכנס לשוק ירקות וכל אחד צועק עגבניות במחיר אחר וכל העגבניות הגיעו מאותו החקלאי בסופו של דבר... ( זו התחרות שאתה מתכוון אליה אני מבין בין השורות שלך? ).

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כדי להתקדם זה לבחור קודם כל מערכת הפעלה, להביא לך עותק שלה ( אם זה חלונות אתה יכול לרכוש מהחנות מחשבים המקומית 2008 [לא SBS] ) , אם זה לינוקס פשוט להוריד הפצה שנוח לך לעבוד איתה, ומשם להתקדם.

לפני הרבה הרבה שנים כשבחרתי את ההפצה הראשונה של הלינוקס שלי לקח לי בערך יומיים להוריד את ה ISO במודם, ומשם בשורת הפקודה עד שהבנתי מה זה מודולה לכרטיס מסך בכלל .. ,היום יש לך אינטרנט מהיר וגוגל , ובעצם המערכת הפעלה מגיעה מוכנה לעבודה "out of the box" , אישית אני תמיד נוטה להמליץ על לינוקס לסביבות שרתים כשמתאפשר, אז יקח לך בדיוק שעה למצוא מערכת הפעלה + לקרוא את הוראות ההתקנה שלה ,אבל משם להתקדם למכונות וירטואליות VPS יש דרך ארוכה, שלא נראה לי שהפנמת את ההמלצה הראשונית שלי לגביה.

Reply With Quote