View Single Post
ישן 14-12-11, 01:48   # 10
MasterNetwork
עסק רשום [?]
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 653

MasterNetwork לא מחובר  

כל אחסון חינמי אחר יבקש שאני ישים פרסומות..
שם זה פרסומות שלי,, וחוץ מזה זה מין בגידה אם אני יעבור לאחסון אחר חח..
לקחתי שם ניהול לתקופה קצרה בשביל לעזור בקידום ולפרסם מדריכים חשובים בנושאי תכנות וקידום
וגם בשביל להציג את הכל באופן מסודר ושלא יהיה מבולגן ואם יש תקלות קטנות אז לסדר אותם..
וכשהאתר יעמוד על הרגליים ולא יצטרכו את העזרה שלי יותר,, כמו גוזל שפורש כנפיים .
חח אני מת כבר שיהיה לי גישה לאחסון שוב!,, יש שם את הצ'אט המציק הזה שזה אפילו לא צ'אט זה תמיכה תכנית חשבתי שהם ישימו לי צ'אט.
משהו חמוד בסגנון הזה נורא אהבתי את הדרך הצגה שלו אז הכנתי משהו כזה סה"כ לא עבודה קשה, רק שזה פעם ריאשונה שאני מתעסק ברמה כזו אם CSS אז זה היה כל הקושי.

עריכה: בדקתי עכשיו ויש גישה לאחסון, מחר בבוקר כשאני יהיה על המחשב שבסלון אני יעלה את הגיבוי ותוכלו להנות מהצ'אט אני ישמח אם תתכתבו שם :P .
מזל ממש מזל, 2 דקות לפני שפרצו את האחסון הייתה לי מין הרגשה כזו פתאום ראיתי השרת נפל לרבע שעה ברגע שהוא חזר הייתה לי מין הרגשה שאני צריך לעשות גיבוי ישר עשיתי גיבוי והורדתי אותו אל המחשב.
הגיבוי שהאתר כרגע נמצא זה גיבוי של כמה שעות לפני שעשיתי את הצ'אט אז יש שם עוד את הצ'אט של התמיכה תכנית שזה לא צ'אט בכלל.

Last edited by MasterNetwork; 14-12-11 at 01:52..
  Reply With Quote