View Single Post
ישן 27-12-11, 15:32   # 2
WebClub.co.il
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

WebClub.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Shlomi062 צפה בהודעה
בוא אני יכנס איתך לעומק הדבר.
מישהו יצר לך כ10,000K קישורי ספאם, איך גוגל יכולים לדעת שזה לא אתה רכשת את הקישורים?

לגוגל אין כמעט אפשרות לדעת שזה לא בעל האתר שם את הקישורים (ואין דרך לגלות מי עשה את הפגיעה באתר)

כמו בכל דבר בחיים תמיד יהיו לך מתחרים שיעשו הכל ע"מ שתיכשל.
מצד גוגל שתעיף את התחום הזה לעזאזל...

אות והדבר אפשר להגיד "למה צריך לעבוד? בוא נשדוד בנק"..

אם תקעו לך 100,000K קישורי ספאם לאתר, קישור אחד איכותי יעזור?

אני מדבר מתוך ניסיון ובחינת אתרים שנפגעו, אתרים וותיקים ואיכותיים.

אם אין לנו אפשרות לעשות לכל הלינקים Nofollow - אין לנו כמעט מה לעשות מלבד לשלוח לגוגל מכתב נוגע ללב.

לא בדיוק כמו לשדוד בנק... אבל נגיד... , עדיין אין חוק נגד קישורים.... זכותי לקשר לאתר מסויים גם אם אני לא בעל האתר... כל עוד זה לא לשון הרע או משהו דומה....

תראה, אני חושב שלגוגל יש דרך לבדוק ולדעת, גם בקטע של קניית קישורים... (ברור שלפעמים יש פאלטות כי לא הכל תמיד ב 100 אחוז) אם זה אפשרי להפיל אתר על ידי קישורים וגם באם גדול , אז צריך להשקיע המון משאבים בשביל זה, אני לא מאמין שתוכנה אוטומטית שמפעילה קישורים יכולה לפגוע, באמת שאחרת אין זכות קיום לקידום אתרים.

ואני לא יודע איפה ומתי ערכת את הניסויים האלו , האם אחרי העידכונים האחרונים של מנוע החיפוש... או לפני... ואיך הגעת למסקנה ברורה מעל לכל ספק שהקישורים הם אלו שהפילו לך את האתר....

בסופו של דבר הדעות חלוקות לכאן ולכאן, תמצא מקדמים שחושבים ככה ותמצא מקדמים שחושבים אחרת... אבל להגיד שאני מטעה, זה לא נכון, כי לא אתה ולא אני יודעים מה בדיוק קורה מאחורי המסך הזה שקוראים לו גוגל , בסופו של דבר, הגירסה הרישמית של גוגל זה מה שהבאתי כאן בסרטון של מט כץ.
  Reply With Quote