ציטוט:
נכתב במקור על ידי דניאל
הכותרת קצת תמוהה לי.
"קורבנות"?
כבר שמעתי הרבה תירוצים בעבר: "גובים הרבה כסף על משחקים", "זה לא נגיש", "סרט בקולנוע זה קנס" וכו' וכו'.
אבל אתה באמת מאמין שבעלי האתרים עושים זאת כי הם "רובין הוד"? קורבנות? לוקחים מהעשירים ונותנים לעניים?
|
אהלן דניאל,
המילה "קורבנות" אולי קצת גדולה לדבר הזה אבל...
לגבי סרטים היום העסק דיי יקר איך שלא תסתכל על זה,
וסרטים לא מפסידים כסף אף פעם זה עסק רווחי אבל העיניים של כולם גדולות אין מה לעשות.
סרט יוצא תמיד לקולנוע לפני שהוא יוצא לאינטרנט ועד שהוא יוצא לאינטרנט באיכות שבאמת אפשר לראות ולא איזה מישהו שיושב בקולנוע ומצלם הסרט מספיק להכניס הרבה מאוד כסף.
עדיף להם לדאוג שלא נכנסים עם מצלמה ומצלמים מאשר לסגור אתרים על ימין ועל שמאל.
לגבי מוזיקה כולם חושבים שהאומנים סובלים מכל הצריבות וההורדות של השירים שלהם אבל הם בעצמם מעדכנים על כל שיר חדש שיוצא להם ב-YOUTUBE מה הקטע?,
זה ברור כי את הכסף שלהם הם עושים מהופעות ולא מדיסקים הטכנולוגיה התקדמה מה לעשות..
עכשיו ברור שבעלי האתרים לא איזה סופר הירו גם ברור שהם מנהלים את האתרים האלה כדי להרוויח מפרסומות ולא כי הם רוצים להוכיח לעולם שהאינטרנט חופשי.
מצד שני בעלי הזכויות משחקים אותה תמימים שהם אומרים שלוקחים להם כסף.
השאלה הרצינית היא למה לא סוגרים את YOUTUBE? יש שם כלכך הרבה דברים שאנשים מעלים מוגנים בזכויות יוצרים ת'כלס כי פשוט הם מפחדים לצאת מול אתר כזה.
וGOOGLE זה המקור לאינטרנט חופשי בסופו של דבר מספיק לרשום "שם של סרט להורדה"
ואתה מקבל אלפי תוצאות למה לא תובעים את גוגל?
אני אישית לא משתמש באתרים שנסגרו אבל אני בטוח שהצעד הבא הוא יהיה חסימה לאתרים בחו"ל של הורדות ואז גם יבדקו איזה דברים אתה מוריד בתוכנות P2P.