View Single Post
ישן 16-02-12, 20:03   # 2
NetanelEdri
חבר בקהילה

מיני פרופיל

NetanelEdri לא מחובר  

בוא נעשה פה קצת סדר , כי נראה לי שאיבדת את עצמך במה שאתה כותב.
כמו שקבענו יש דד ליין , ככה שכרגע לא עשיתי שום דבר לא בסדר , זמן הגשת העבודה עוד לא נגמר.
בתחילת העבודה כמו שציינת הייתי זמין כל הזמן , וקיבלת שירות מלא וברמה גבוהה ויש עדות לכך , בשבוע האחרון לא הייתי זמין ובצדק יש לי חיים פרטיים חוץ מהעבודה והייתי בטיול שנתי.
כרגע אני לא רואה שום טעם לביקורת הזאת , ולא סתם לא תמצא עלי ביקורות ברשת בראש ובראשונה לקוחות שלי מעידים על שירות ברמה גבוהה , וזה שלא הייתי בקשר מטעם זה שלא הייתי במחשב כמו שציינתי הייתי בטיול לא אומר שברחתי לך.
בנוסף אין לך יכולת לזלזל בערך שלי או במהירות שאני עובד ככה שאתה לא יכול לקבוע שאני לא יספיק את העבודה בשבוע שנותר , זאת הבעיה שלי ולא אתה מתכנת שתעריך את זמן העבודה.
אני רק מזכיר לך , אני לא חתום אתך על חוזה שמכריח אותי להתחיל לעבוד ברגע העברת מקדמה או לתת לך עדכונים יומיים או להיות זמין לתמיכה בטלפון כל הזמן , אני רק קבעתי אתך בעל פה תאריך דד ליין ששעתו לא הגיעה עוד.
שים לב שיש לך את כתובת האימייל שלי ולהתקשר זו לא הדרך היחידה להשיג אותי , יכלת לשלוח מייל ולשאול מה קורה והיית מקבל תשובה שהייתי מגיע למחשב , במקום לפתוח פה ביקורת חסרת טעם.

נתנאל.

- Netanel Edri, new approach to development -

Last edited by NetanelEdri; 16-02-12 at 20:10..