ציטוט:
נכתב במקור על ידי NetanelEdri
1. אוקיי נניח למרות שאתה יודע מיקום יותר הגיוני היה מעל לחלק התחתון זה לא משהו שלוקח זמן ולא סיבה לעלות שזה שם , בדיוק דקה לשנות את זה.
2. אני בעד פשטות ומינימליזם אבל שעושים את זה צריך לדעת לקלוע טוב , פה זה פשוט לא נראה מספק לדעתי האישית.
3. הצורך הוא לא ענק כמו שאתה חושב , ולפי מה שזכור לי גוגל די ממוקד בכל תחום שאתה משתמש בו ככה שמה שאמרת לגבי מיקוד זה באמת לא טיעון הגיוני מה גם שגוגל לומד אותך ואת החיפושים שלך ולא סתם סורק את המסד לפי מילות מפתח מה שקורה במנועי חיפוש כאלה רגילים , גוגל הרבה יותר חכם וממקד את התוצאות בהתאם תסמוך עליו.
4. תבדוק 
5. וורדפרס אמנם גמישה אבל לקחת מערכת ניהול תוכן ולהפוך אותה למנוע חיפוש , זה כאילו אתה מתכנת הפוך מהמטרה אבל זאת החלטה שלך.
|
1. לגבי הפרסומות זה סתם טיעון אין פה מה להתווכח אנחנו עושים ניסיונות
2. העיצוב של האתר הוא העיצוב הראשוני, גם גוגל בימיו הראשונים לפני 10 שנים לא היה ממש יפה

ואת זה אני יודע כי אני מכיר את גוגל מהיום שהוא קם אני כמעט בן 30 כבר, עיצוב זה לא הדאגה, תמיד אפשר לשפר ותמיד יש מה לשפר, אבל לקחתי לתשומת ליבי
3. גוגל לא די ממוקד , הוא מאוד ממוקד! הוא מנוע חיפוש מאוד חכם , אבל זה לא קשור, הוא ייקח אותך לאן שהוא יודע לקחת, לפורומים ולכל מיני מקומות שפירסמו את ההורדות או הצפייה ישירה, ומשם זה כבר אתה ואלוהים... , לא תמיד הקישורים עובדים, לא תמיד אתה יכול לראות אלא צריך להירשם, לא תמיד יש קישורים בכלל, וכו' וכו'
4. בדקתי
5. וורדפרס מאוד מתאימה לנו מסיבות עסקיות שלא נוכל לפרט כאן , תאמין לי שאנחנו כבר 6 שנים בתחום של פיתוח ויודעים מה אנחנו עושים.