View Single Post
ישן 18-03-12, 23:12   # 12
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי satan צפה בהודעה
התייחסת לכך שכתבתי י' אחת יותר מדי ואחר כך גם מסכים עם כל מה שאמרתי זה קצת מבלבל אני חייב לציין (בנוסף בכלל מדובר במילה לעוזית, אין לה תקן עברי אך למרות זאת, יותר תקין לכתוב מגה בית לא מגה ביט).

וזה לא מוסר כפול זו הונאה. אני יכול להבטיח לך עד ABC ולספק לך מינימום מזעזע אבל לחתום איתך על חוזה.

אני לא עוסק בחוזים, לא אני ולא כל כך ממליוני הלקוחות של חברות התוכן בישראל למינהן. אני גם לא אדם שעושק בזוטות.

אני קונה אינטרנט במהירות מסויימת, וזה המוצר הבלעדי והיחידי שבו אני מעוניין. לא ביקשתי לרכוש שום דבר אחר, לא ביקשתי חוזה מפלה נגדי ולא בקשתי שום דבר, מלבד, אינטרנט במהירות X. ואם החברה לא יכולה לספק זאת היא צריכה לומר בפה מלא שאינה יכולה לעמוד בהסכם שכזה.

כשאתה שואל כל בעל אינטרנט שהוא מה מהירות האינטרנט שלו הסמנטיקה תנצח, כל אחד יגיד: "האינטרנט שלי במהירות X" אף לא אחד יאמר "האינטרנט שלי במהירות של עד X"

התודעה שלך (ועל אחת כמה וכמה של הציבור כולו) לגבי מוצר צריכה להכתיב את טיב המוצר, ולא חוזה בן 40 דפים שאף אחד לא קורא אפילו לא עורכי דין.

למה אני או כל אחד אחר צריך להיות מומחה באינטרנט כדי לדעת מה זה Traffic shaping או כל מניפולציה אחרת על שירות מובטח שלא מסופק בשורה התחתונה
שלא תבין לא נכון, אנחנו באותה הסירה.
אני פשוט כועס על חוסר השקיפות, אתה כועס על זה שאתה חושב שלא קיבלת את מה שחתמת עליו.

שים לב לדבר מעניין.. באתר של נטויז'ן לדוגמא:
http://www.013netvision.net.il/Artic...ticleID=859973
"כל המידע על מגוון המסלולים והתעריפים השונים- מגוון מהירויות גלישה עד 100 מגה!".

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote