הרגע ראינו את שיא חכמתך
טלוזיה אתה משווה לעובר אדם? שחיי בתוך הגוף וגדל בתוך הגוף? מתפתח ומקבל את הDNA RNA כרומוזומים ועוד אין ספור דברים מהאמא ומהאבא ואתה באמת משווה את זה לטלוייזיה? או לנורה הראשונה?
כן? אתה בטוח? בוא תראה לי שיצרו בן אדם בלי זרע ובלי ביצית.לא ילד מבחנה ולא הריון פונדקאי.
הנושא הזה ממש אבל ממש דפוק, ואם אין לך משהו להאמין בעולם הזה אז זה מראה שאין משמעות לחיים שלך, צריך תמיד לפחד ממישהו שתמיד יש מישהו שמשגיח עלייך ואחד שאתה צריך להגיד לו תודה.
אל תשחק על הקטע של "אלוהים עשה שוואה אז הוא לא קיים" " אלוהים נתן לנו להסתובב במדבר 40 שנה אז הוא לא קיים"
בקוראן ובדת החדשה כולם מאמינים באלוהים אחד וכולם מכירים את סיפור 10 המכות,
40 שנה הסתובבנו במדבר כי חטאנו,משה לא נכנס לארץ ישראל כי הוא הכה בסלע ולא דיבר אליו,
שבירת לוחות הברית כי בני ישראל עשו עגל זהב, השוואה כי היינו חוטאים ! מתבוללים לא מדברים יותר עברית מתביישים בדת שלנו לא עושים ברית מילה מתחתנים עם גוים עוד קצת והעם בכלל לא נשאר ביקום גם בלי המלחמה.
לכל דבר יש סיבה בחיים, תראה את מאות אלפי המתפללים שבוכים בבית כנסת ביום כיפור
"שמעתי שמך יראתי אדוני"
אתה חושב באמת באת מקוף? תחשוב הגיוני תפעיל קצת את הראש,פתאום קוף נהפך לאדם פתאום.קיבל מכת ברק? זייוג לא נכון? כרומוזום לא נכון?ויצא האדם?
אני מרחם עלייך שזאת המחשבה שלך שאין לך מעות בחיים טיפת קודש.
קח סיפור מצוות הנדסה קרבית שהיו במלחמת עופרת יצוקה ורצו להיכנס לבית וראו בחורה שמדברת עברית שאומרת להם בברירות לבית הזה על תכנסו ככה במשך כמה בתים!! וכולם היו ממולכדים כולם!
ועכשיו אתה בטח תגיד כולם היו תחת השפעת כדורים של האח הגדול.
תאמין לי אני מרחם על אנשים שאין להם טיפת רחוניות טיפת אמונה.
אני לא חרדי או משהו פשוט יהודי כמו כל יהודי מאמין,
תפילין כל בוקר, בית כנסת בימי שבת מדי פעם,חגים, בשר חלב. לפחות המינימום,
לך תשמע סיפורים על חטיבה 188 של קהלני במלחמת יום כיפור
ציטוט:
" 77 טנקים מופתעים מול 930 טנקים סורים שפרצו פנימה. מפקד החטיבה אלוף משנה יצחק בן שהם נהרג וגם סגנו, ובשטח נותרו טנקים בודדים שהמשיכו בלחימה מתוך הכרה והחלטה אישית, על אף שהמסגר הצבאית הגדולה - החטיבה - כבר לא הייתה קיימת. במטכ"ל אגב, מחקו אותה מסדר הכוחות ברמת הגולן."
77 טנקים מול 930 ממש לא נס, שלא נדבר שהטנקים שלנו היו גרוטאות אז בזמנו.
שלא נדבר על מלחמת יום העצמאות. ועוד עוד ועוד.
http://www.youtube.com/watch?v=uQ1zH...eature=related עדות מהשטח על המקרה שספרתי על רחל אימנו
עזוב את הסרטון הקודם
http://flix.tapuz.co.il/v/watch-3183874-.html