ציטוט:
נכתב במקור על ידי IgalSt
אני לא חושב שזו הגישה הנכונה. אתה לא צריך להעניש את כל אותם הגולשים שמשתמשים בדפדפן מודרני בגלל לקוח שלא שומע בעצתך ומחליט שהוא יותר טוב מאיש המקצוע שהוא שכר.
ישנם הרבה פתרונות יותר טובים נוחים לעבודה. החל מ- conditional comments שתופסים רק IE לדורותיו ושם אתה עושה תיקונים ועוזר לדפדפן להבין. יש גם שיטה נוספת לכתיבת סלקטורים לדפדפן IE ספציפי ע"י נתינת class מתאים לתגית ה-html (ישנה דוגמה ב- html5 boilerplate) וגם ישנם פתרונות כמו PIE.htc שעוזרים לך ללמד דפדפנים מיושנים לתמוך בחלק מתכונות css3.
|
ידוע, שוב, הכל תלוי מה הלקוח מסכים, "דרדור אמצעים" (שאם הדפדפן לא תומך זה לא מוצג) או תצוגה זהה...לרוב, הם בוחרים בתצוגה זהה. וכן אני משאיר את זה ללקוח, כי זה לא משנה אם הוא מחליט שהוא יותר טוב ממני או לא שומע בעצתי, בסופו של דבר מה שהלקוח מבקש, הלקוח יקבל. וזאת הגישה תמיד, בעולם העסקים.