View Single Post
ישן 09-06-12, 22:13   # 4
KVM
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

KVM לא מחובר  

דניאל אם אתה רוצה לדעת פרטים על החברה אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, יש סיבה מאוד טובה מדוע זה עובד ככה והסיבה היא שעל כל מגייס יש אחריות ליצור קשר עם האנשים באופן עצמאי להכיר את הבן אדם בכמה דקות של שיחה טלפונית כדי לדעת אם יש טעם להעביר את פרטיו הלאה לחברה והוא עומד בקטריונים. (לדוגמא נאלצתי ליצור קשר עם ילדה בת 14 ולהסביר לה שזה לא אפשרי בגלל הגיל ).
את כל הפרטים על החברה, איזה רשתות וכדומה אתם מקבלים לאחר שאני יוצר איתכם קשר באופן פרטי. אני חושב שלהכריז במילים כמו "נראה כמו מישהו שמנסה להתחבא" זה מוגזם מידי ואפילו מעליב. נתבקשתי לפנות באופן אישי לאנשים אשר אני מגייס וזה הכל.

אתר ההרשמה הוא פשוט כפי שהוא מכיוון שהוא רק בכדי למלא טופס הרשמה, הגיוסים מתבצעים דרכי באופן פרטי ואני מעביר את הפרטים, כל מגייס והדרך שלו עם כל הכבוד. עמוד הפייסבוק \ ההרשמה הם כפי שהם ולא נחוץ יותר. בהתחשב בעובדה שאני חייל והזמן היחיד שיש לי על המחשב זה בסופי שבוע אני מוצא את אמצעי התקשורת הטלפוני כדרך מצויינת לתקשר אתכם גם באמצע השבוע ולתת את הפרטים בצורה חביבה ונעימה יותר.

אך, כל מי שמעוניין לדעת יותר פרטים ולא רוצה למסור פרטים מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית ואשמח להשיב על השאלות שלכם.

שבוע טוב!

Last edited by KVM; 09-06-12 at 22:32..
  Reply With Quote