ציטוט:
נכתב במקור על ידי dabi
תודה לך על תגובתך...
אם יורשה לי..
1)מדוע העדפת את השימוש של סישן ולא של DB המבוסס על שמירת המידע של כל הפריטים שהלקוח רכש באמצעות טבלת DB פשוטה?
שכן לשמור מידע של 6/10/15 פריטים שהוא רכש, כמות וסוג יווצרו סישנים מאוד מסובכים(אפשר לחשוב לעשות סישן לכל מוצר וכו' אבל זה לדעתי מיותר...)
למה לא העדפת ללכת על DB של טבלה של כל המוצרים שכל מוצר שהלקוח בוחר פשוט מעלה לו את המונה באותה עמודה ב 1?
2)זו כוונתי ,האם אני מגיע עם הלקוח לסיום תאריך הרכישה, משמע הוא רואה דף ורואה
רכשת 10 חולצות+5 מכנסיים=600 ש"ח,
ואז יש דף שמעביר אותו לתשלום ואני מקבל אישור לתשלום? אם כך זה נהדר! אינני באמת רוצה לגעת באופן התשלום פשוט אני רוצה שזה ישתלב באתר שלי...האם זו הכוונה?
|
אפשר לעשות סשן שהוא מערך...אפשר לעשות סשן שהוא אובייקט..הכל פתוח בסשן...אבל גם האופציה של DB לא "נוראית". רק צריך לזכור לנקות אותו אחרת יהיה לך הרבה "מידע זבל".
בקשר לסליקה כמו שאמרו פה, היום הנגישות שנותנים לך היא ממש קטנה. רוב הסיכויים שתשתמש או בדף מעבר (כלומר, אתה שולח את הנתונים, הדף עובר לדף של חברת הסליקה ולאחר הסליקה זה חוזר אליך עם הנתונים) או בIFRAME (שזה פשוט דף המעבר בעיצוב מינימלי ויותר קטן כדי שיהיה מותאם לאתרים) .
ב2 המקרים התוצאה זהה, אתה שולח נתונים (משתנים בדרישות ובאפשרויות מחברה כזו או אחרת, הנתון העיקרי הוא המחיר הסופי ולא פר מוצר ובלי רשימת מוצרים). ואתה מקבל תשובה חזרה נסלק או לא (שוב, חוזרים פרמטרים לאימות משתנה מחברה לחברה..), כמובן שמבחינת אבטחה הם מאפשרים לך שליחת הפרמטרים במקביל לדף אחר (ולא דרך הדפדפן של הלקוח) כדי שתוכל להיות בטוח שהתשובה מהם.
בסופו של דבר, זה משתנה מחברה לחברה, ולכולם יש מדריכים ותיעודים של איך לעשות אני ממליץ שתפנה אליהם. הם מאוד עוזרים בד"כ.