אשכול: מדריך בPHP Echo
View Single Post
ישן 26-01-13, 21:04   # 5
Gmedia
חבר בקהילה
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Sep 2006
הודעות: 206

Gmedia לא מחובר  

לסיכום, קח את הזמן ביצירת מדריך וידאו. גש ליצירת הוידאו רק אחרי שכתבת את המדריך על גבי "טקסט" על מנת שלא תצטרך להסביר את עצמך מחדש.
כתוב את המדריך בקצרה ודאג לשמור על שפה לא גבוהה במיוחד אבל כזאת שאפשר להבין ממנה מה אתה עושה במדריך.

הכל טוב ויפה אבל תהיה מקצועי. הוידאו אמנם "ראשוני" אני מניח אבל לפעם ראשונה זה דיי חובבני והייתי מצפה ממך דווקא להסביר את עצמך בלי לפחד. אתה לא מול אנשים אתה מול מחשב. פחות לגמגם, יותר להנות ממה שאתה מסביר ולתת לגולש הרגשה כיפית של למידה. לא בצורה משעממת.

גם כל הקטע שאתה מציג בוידאו "המשתנה, אה נמשיך עם זה במדריך אחר" אתה לא צריך להשתמש במשתנה אם זה לא מדבר על המדריך הזה. מצד שני אם כבר השתמשת בו, תדאג להסביר שעל המשתנה נדבר בשיעורים הבאים (ולא בשיעור נפרד שהגולש ינחש, אלא מיד אחריו) - כדי שיהיה רצף.


שיהיה בהצלחה!
__________________
- אחסון אתרים בחינם ואמין -

מפתח אתרי אינטרנט, משפר תבניות WordPress
מעצב אתרי אינטרנט וסטודנט להנדסת חשמל.
  Reply With Quote