הי,
בתור מפרסם בגוגל אדוורדס ברשת המדיה (אתרי אדסנס) אני לא משלם יותר מ20 אג' ואני מקבל טראפיק גבוהה - כלומר אם הייתי מקבל פחות סביר להניח שהמחיר שהצעתי היה זול וכנראה כדי לקבל את הטראפיק הנדרש הייתי משלם יותר.
כל עוד מדובר בהיצע וביקוש המחירים ישתנו כל הזמן, כנראה שעכשיו זה תקופה שההיצע מאוד גבוהה (המון אתרים כמו שלך) וקצת מפרסמים ולכן המחירים ירדו למחירי זנות.
אני זוכר שהיה תקופה שלא יכולת לקנות כניסות בפחות מ50 אג' כנראה שאנשים הבינו שגוגל מייצר מכירות והמרות לעומת אתרי מדיה שמייצרים הרבה פחות המרות {} כמו גם פייסבוק שאיכשהו עדיין דורשים ממני סכום של לפחות שקל לקליק וכמעט אין המרות (לכן אני לא מפרסם שם).
אני יודע שבCOM המחירים הרבה יותר גבוהים גם לגוגל תוצאות וגם למדיה
המחירים לקליק בסלולר הרבה יותר נמוכים לכן אם הגולשים שלכם גולשים בסלולר זה אחד המאפיינים שכנראה משפיעים על המחיר
לאור מה שכתבתם אני אנסה להוריד את המחיר ל15 אג' לקליק, אם יש נפילת מחירים שווה לנצל

(על חשבונכם מסתבר...)
חבל שאי אפשר לעשות מכרז הפוך - אתם מגדירים באדסנס מינימום מחיר לקליק שאתם מוכנים וגול לא מכניס לכם פרסומות מתחת למחיר לקליק הזה, ככה המחירים למפרסמים לא יוכלו לרדת כי אתרים ידרשו מהם מינימום מסויים. אתר YNET גם עשה מכרז על פרסומות PPC בתוך האתר והמינימום הצעה היא 2 שקל, אי אפשר להציע כל סכום.
https://www.sekindo.co.il/content/lp...766e1337420775
שורה אחרונה תראו בסוגריים