ציטוט:
נכתב במקור על ידי MAORBARI
האתר שלו לא פעיל... הוא ויתר עליו..
בקשר לדוגמה אני לא מוכר אתר, אני מוכר מערכת זה כמו שתמכור אוטו ותבנה אותו מחדש מבוסס על מבנה מסויים.. זה שמכרת אוטו עם מבנה כזה לא אומר שאתה לא יכול למכור עוד אוטו עם מבנה זהה אלא אם סוכם אחרת. אני לא מוכר כאן אתר אלא מערכת, ואתה לא מהאנשים שיוציאו אותי קטן בגלל חשיבה ומעשה שהוא לדעתך השגוייה, לא מעשה נכון. נראה לך שאם הייתי מוכר את האתר הייתי מוכר ב 150? לא. הייתי עושה כמה אלפים... אבל בגלל שמכרתי כבר את האתר אני מוכר עכשיו מערכת שיש בה תכנותים שבניתי ועיצובים תחת המערכת.. לא מכרתי כאן שום אתר או רישיון או דומיין או העברתי בעלות כמו במכירה של האתר. וגם אם הייתי עושה משהו שגוי, תפנו בפרטי, ואם זה אכן שגוי אני מוחק. אבל גזילת פרנסה (כל סכום שנכנס הוא פרנסה) היא אחת התכונות הרעות אם כבר מדברים על מה קרה לפורום..
|
אני אצטט:
ציטוט:
מי שזוכר upim.co.il הייתה פורום 3.8.3 vbulletin עם ים תכנותים ייחודיים ועיצובים.
מצאתי גיבוי של האתר אצלי במחשב שמעודכן בדיוק שניה לפני המכירה של האתר.
|
אתה מוכר גיבוי של האתר, אתה מוכר את האתר (מינוס הדומיין) במתכונת מיושנת טיפה (טיפה מאוד).
ומהסיבה שאתה מוכר גיבוי מושלם של האתר, זה לא כמו למכור אותו על בסיס אותו תכנון !
(במיוחד כי מהמוצר שלך הייתה יחידה אחת, להלן אתר)
אתה מוכר את אותו המוצר לכמה אנשים, זאת תרמית.
גזילת פרנסה? באותה המידה גם עבריין יכול לטעון זאת כי המשטרה לא מרשה לו להלבין כספים... נו באמת.
תקשיב אחי, אתה צריך כסף - תעבוד.
תעשה דברים כמו שצריך, לפני שתהיה עשיר ולפני שתהיה מה שתרצה: תהיה בן אדם.
ואני לא אומר את זה מהכיוון הרע, אבל פשוט תחשוב פעמיים על הדברים שאתה עושה כי אתה לא היית רוצה לקנות את האתר ולגלות שמכרו אותו לעוד מישהו.
ממליץ לך אם אתה באמת רוצה לעשות את זה כמו שצריך: תיצור קשר עם מי שקנה אותו בראשונה ותשאל אותו אם אתה יכול למכור את הגיבוי.
זה נראה לי בסיסי אם אתה מתכוון לעשות דבר שכזה.