אני הזמנתי מיאיר ומאנשים אחרים מאמרים לכל מיני אתרים שונים שקידמתי גם עוד לפני עדכון הפנדה ומאז שהיה את העדכונים גם אלו האחרונים אני רואה שאתרים שבהם המאמרים של כותבים שסתם יצרו תוכן למען היצירה יורדים בתוצאות חיפוש ואני מעדכן להם את המאמרים או אפילו מחליף לגמרי בחדשים ובאתרים ששמתי את המאמרים של יאיר יש טראפיק של אנשים שלא באו מגוגל וגם גוגל עצמו מתייחס לאתרים יותר טוב
לפני חודשיים בדקתי באנליטיקס כדי לראות למה חלק מהאתרים יורדים בתוצאות וחלק נשארים או עולים מעט בגלל שמתחרים ירדו וראיתי הבדלים בעיקר באחוז נטישה מהאתר, כלומר שאנשים עבורים יותר עמודים וקוראים יותר זמן את התכנים באתרים שלא נענשו וגם באחוז טראפיק שלא מגיע מגוגל, כלומר מאנשים שחוזרים לאתר כי הם זוכרים אותו או מהמלצות שזה עדיין אחוז קטן יחסית אבל באתרים שנענשו אין כאלה גולשים כמעט בכלל.
יש לי ביקורת על המחירים של יאיר שהוא עקשן לגביהם חחח אבל בראייה לאחור יצא הרבה יותר משתלם מכל כותב תכנים אחר וכבר חודשיים בערך שאני עובד רק איתו גם על פרוייקטים שאין לי אליהם תקציב... אז נחמד לדעת שפה אתה מציע מחירים זולים אני אנצל את זה
ד.א. SlipY על איזה שגיאות כתיב אתה מדבר גם פה אין שגיאות וגם במאמרים שהוא שולח לי אני פותח אותם בוורד וזה מיד מדווח על שגיאות כמעט ואין לו ואם כן זה סתם שטויות של י או אות כפולה זה קורה מכתיבה מהירה