View Single Post
ישן 25-01-15, 20:34   # 7
Maroon 5
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

Maroon 5 לא מחובר  

אני אתפנה לענות לכל אחד מכם בנפרד, כי נכתבו פה לא מעט דברים שאני מקבל ודברים אחרים שהם פשוט קשקושים.

פאבל - ברור לך שאני לא הולך לצאת בראש חוצות ולפרסם את האקזיט שעשיתי. זו לא התנהלות מכובדת ומובן שאם היית פונה ומתקשר, הייתי מפרט לך על כך.
בנוגע לשאר השאלות האינפורמטיביות - מובן שנבנתה כאן תוכנית עסקית והערכת שווי האתר מבוססת על ROI של השנה הראשונה שלו ולא על משאלת לב. יש תוכנית עבודה מסודרת והכל מנוהל בתכנון קפדני, כפי שהתנהלתי בשאר הפרויקטים המצליחים שלי. מוזמן להתקשר ואפרט לך את הדברים לעומק, כמובן במידה ואתרשם שמדובר בפנייה רצינית. הדבר תקף גם לכל אלו שציטטו אותך וביקשו פרטים נוספים. לא סתם השארתי פה פרטי התקשרות.

חנן - בנוגע אליך, כל מילה שנכתבה הראתה לי בדיוק שאין לך מושג על מה אתה מדבר, בטח שלא בעסקים. וגם אם חשבת שיש לך מושג, כרגע נפצתי לך את האשליה.
אז בוא נתייחס לכל דבר שנכתב פה על ידך: ראשית כל, אין שום קשר בין כמות הכסף שיש לי בחשבון הבנק לבין סכום ההשקעה הראשוני שאני רוצה לקבל עליו בפרויקט חדש. זה שעשיתי אקזיט פעם אחת, לא הופך כל פרויקט מתחיל שנבנה על ידי לשווה מיליונים מראש. ביצעתי הערכה עסקית מסודרת נוכח פוטנציאל רווחי, ונתונים ריאליים דומים מפלטפורמות קודמות שלי וההערכה הביאה אותי לסכום כזה. מה גם שאני מחפש פה מישהו שירצה גם להיות שותף פעיל באתר (לא בהכרח, אבל מעדיף), ולכן אני בא לקראתו במחיר.
בנוגע לשטות שלא ניתן להעריך כמה מיזם מסוגל לעשות מ-day1 זו השטות הכי גדולה ששמעתי בשנה האחרונה. אני לא יודע אם יש טעם בכלל להתייחס אליה.
  Reply With Quote