View Single Post
ישן 07-12-05, 13:55   # 3
SagroN
חבר וותיק
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: רחובות
גיל: 32
הודעות: 1,348

SagroN לא מחובר  

כן בבאמת הוא התחיל להדרדר לגמרה ,
קניתי ממנו שרת משחק 14 שחקנים לאחר המעבר בו אני יספר לכם קצת :
חיפשתי לפני כמה חודשים שרת משחק , מצאתי את החברה Webs-IL לאחר המון חיפושים בחודש הראשון מאוד נהנתי אחר כך אבירן אמר לי שהם מתאחדים אמרתי סבבה וזה , שילמתי עוד פעם היה סבבה הסרבר תפקד כראוי וזה , הכל היה טוב .
עד שיום אחד אני לא רואה את אבירן מחובר טוב אמרתי אולי וזה , אחרי כמה ימים הוא לא יתחבר אמרתי מה נסגר דיברתי עם ליאור שאלתי אותו מה קרה וזה הוא לא פירט הרבה רק אמר שזהו הוא לא איתו , אמרתי סבבה(לא ממש סבבה)העיקר שיהיה לי שרת , לאחר יום מזה(שזה היה יום שישי)יצא העדכון החדש לסורס , שחיכיתי לו בקוצר רוח , דיברתי עם התומך דני שתמיד עזר לי והוא אמר אני יסדר לך תתקשר אלי מחר ביום שבת הכל יהיה מוכן , לאחר מכן דיברתי איתו יום שבת , אמר לי אני מגיע הביתה אני מסדר , הגיע יום ראשון אין סרבר , התקשרתי לדני אין מענה , יום שני התקשרתי , יום שלישי וגם היום הוא לא עונה לי ,
ואני בכלל לא מרוצה כבר מיום שישי אין לי סרבר , ביקשתי החזר כספי אין תסתכל כבר 6 ימים אין לי שרת , תסתכלו כמה זמן ועוד דיברתי עם ליאור אתמול הוא אמר לי שבטוח הבעיה תסתדר עד מחר(שהמחר הזה זה היום)אמרתי סבבה ניתן לך עוד צאנס , נתתי עכשיו הוא בכלל לא עונה לי לא בפלאפון ולא פה ,אני לא יודע אם להאמין לו או לא , אבל דבר אחד בטוח שאני בכלל לא מרוצה ועוד משהו נכון אחרי האיחוד שלהם שילמתי שוב , אחרי זה אמרתי לך שניסיתי לדבר עם אבירן לאחר ששילמתי שוב והוא אל ענה לי כמה ימים עד שהתברר לי שהוא לא בחברה , אז היה לי תסרבר רק 6 ימים , רק 6 ימים היה לי אותו ומאז הוא נפול דורגי היה אמור להיות לי אותו עכשיו כמעט שבועיים.
__________________