View Single Post
ישן 08-12-05, 19:59   # 23
loading
חבר וותיק
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 1,225

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
איזו מין חוק שברה החתימה?

כזכור לי, משתמשים פה נהגו בחתימות שלהם לשים כרזות של "גם אני חושב שאלי אחלה מנהל" ואני מבין שזה מותר?

אבל לבקש מאנשים להספיק להגיב להודעות שלי זה אסור , ביחוד שאני יודע את טיבים של המשתמשים?

הצעה שלי

פשוט לחסום את אביב וThe Shark עכשיו, גם אם הם מגיבים אני לא רואה את ההודעה ונהנה מאשכול ללא זבל

בכלל אלון אני לא מבין, למה בזמן האחרון צצים חוקים שמעולם לא נרשמו.
ההגבלות בפורום הזה ממש מגיעות לרמות שמעולם לא ראיתי בשום פורום.
ובכלל, אם זה המצב, לדעתי צריך לפתח מדיניות שלמה לגבי הנוהל של הפורום הזה.
לכל פורום ליחס חוקים משלו, למנות צוות מנהלים שיהיה אחראי לא רק על ניהול של הפורום, אלא גם על הפעילות של המשתמש. מנהל אחד לא יכול להיות על כל המשתמשים שמגיבים אצלו באשכול. הפורום הזה נהיה מועד לפורענת וחבל.
שלום אלכס,
תראה, הפורום הוא של אלון, אתם צריכים להכניס את זה טוב לראש הוא יכול לעשות כל מה שהוא רוצה, זה שהוא לא עושה מה שהוא רוצה זה מפני שהוא רוצה שהמשתמשים יהנו ויגלשו בסבבה שלהם וילמדו, אבל כשזה לא קורה ויש המון אשכולות ספאם וגניבות והעתקות ומריבות הוא חייב לפעול נגד זה אין לו ברירה אתה לא מבין שאנחנו המשתמשים מביאים את זה על עצמנו, ככה זה בכל הגופים כיום, כשמשהו לא עובד חלק סימן שיש בעיה ואם יש בעיה צריך למצוא פתרון, וזה מה שקורה כאן בפורום.

עוד מעט תבקש לעשות משא ומתן על החוקים עם וועד משתמשים מול ההנהלה וזהו:qqb006:

אגב, אני ממש לא רוצה שתחשוב שאומרים לך "לא טוב לך תלך" זה ממש לא הגישה, הגישה האי לנסות להגיע לעמק השווה אבל עם גבול, כי אם תסתכל מה שהולך בפורומים השונים זה ממש בלאגן לדעתי, תן לחוקים האלו קצת זמן ואתה תראה שתתרגל ותראה שאלון לא סתם "המציא" חוקים אלא חוקק חוקים שבאו מבעיות שונות בפורום.

טל.