![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עזרה - מס הכנסה
אוקיי בשבועות הקרובים רציתי ללכת להרשם כעסק פטור ויש לי כמה שאלות:
1. אני בן 16 עוד 3 חודשים (מרץ) האם אני יכול ללכת כבר עכשיו או שצריך לחכות לגיל 16? פעם שאלתי את השאלה הזאת ואמרו לי שאפשר ללכת מכל גיל אם ההורים חותמים שהם אחראים עליך אבל הבעיה שלא מצאתי מידע על זה באינטרנט.. אשמח לקבל קישור להסבר באתר מס הכנסה כי לא ממש מצאתי. 2. איזה פרוצידורה צריך לעשות כדי להרשם? מה צריך להביא וכו'? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני בטוח שיש פה מספיק ילדים בגילי שעברו את זה שיוכלו להסביר לי מאשר לשלם מאה שקל להתייעצות עם רואה חשבון..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
אתה צריך לפתוח חשבון בנק קודם כל ואז להביא להם הוחכה שזה החשבון שלך,ואז אתה מגיע אם אחד ההורים וההורה צריך להביא תעודת זהות+צק מבוטל.
תוך חצי שעה אתה נרשם..(ככה היה אצלי) |
![]() |
![]() |
# 5 |
t tc tcp tcp/ip
|
כשרואה חשבון יעלה מאה שקל להתייעצות, אני אשכור עשרה לעבוד עבורי.
# 7 |
עסק רשום [?]
|
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
ברגע שאתה עוסק, אתה צריך אישור מביטוח לאומי(אתה פטור מתשלום עד גיל 18).
מע"מ וזהו.
# 10 |
חבר חדש
|
1. חשבון בנק
2. לפתוח תיק במע"מ עם החשבון בנק 3. לפתוח תיק במ"ה עם האסמכתא על הפתיחה ממע"מ 4. לשלוח טופס דין וחשבון רב שנתי לביטוח לאומי. אני מניח שלא יחייבו אותך בדמי ביטוח. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|