![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
האם יצא לך כבר להזמין דומיין מהאתר yahoo.com ?
לפי מה שראיתי, דומיין בינלאומי באתר עולה רק 3$.
עד היום רכשתי דומיינים (17 הזמנות דומיינים בינלאומיים בערך) דרך האתר godaddy.com . דומיין בינלאומי נע שם במחירים בין 7.20$ עד ל- 9.20$ , הדומיין האחרון שהזמנתי עלה לי 9.20 דולר.. 43 שקל לערך. מדובר פה בחיסכון ענקי. אך אני שואל אתכם, ושואל את עצמי - מה התחבולה בהזמנת הדומיינים באתר yahoo שהמחיר הוא קטן פי 3 מזה של המתחרה שלה גודדי. האם קיים איזה קאץ' שכזה בהזמנת דומיינים מיאהו? משהו כמו חידוש אוטומטי ? חיוב אוטומטי של כרטיס אשראי לאחר שנה ? או מה ? כמו כן, משהו שאני חייב לציין - יש לי רק דומיין אחד בחשבון של יאהו שהעבירו לחשבון שפתחתי שם - והפאנל ניהול בהשוואה לזה של godaddy.com הוא על הפנים. מה דעתכם ? תודה לכולם, אורי.
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
לפי מה שאני יודע אבי (LOADS) הזמין משם כמות נכבדת ...שאל אותו |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
תמיד כדאי לשמוע חוכמות ממקור ראשון. תודה על התגובה בכל זאת.
![]() |
# 6 |
חבר על
|
http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=11919
וגם אני לא ממליץ לקנות מ YAHOO |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני דווקא הזמנתי מהם כ10 דומיינים לפחות ואני נהנה לא הייתה לי תקלה עד עכשיו
לפעמים המחיר משתנה בטעות ל9 דולר אבל הם מסדרים את זה שאני שולח אימייל
# 8 |
מנהל ראשי
|
קונה רק מגודדי,
סוס מנצח לא מחליפים. יאהו מצויין, אבל המחיר הזה הוא רק לדומיין הראשון, ואין לי ממש כוח לפתוח עשרות חשבונות חדשים בשביל לחסוך כמה שקלים. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הזמנתי משם המון דומיינים,
רק תראה למה לא כדאי להזמין משם. הדומיינים מתעדכנים אוטומטית לאחר שנה. עם זאת,הם מחייבים אותך בכרטיס אשראי שלך. אתה יכול לבטל את זה רק כמה ימים לפני החידוש. ותשמעו,אי אפשר לבטחל את זה. זה רשום בתנאי שימוש. ואתה מסכים להם,אז מי שלא קורא. פשוט אוכל אותה.
Drugs and H.T.A ![]() Last edited by Shay; 05-01-06 at 16:47.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|